Innhent og bruk iTunes-diagnostikk i iTunes for Windows

iTunes for Windows inkluderer iTunes-diagnostikk. Du kan bruke appen til å identifisere en rekke problemer.

iTunes-diagnostikk samler inn og viser informasjon om datamaskinen, men løser ikke problemer. Bruk informasjonen fra iTunes-diagnostikk til å identifisere problemer. Deretter kan du bruke artiklene som er oppført i iTunes-diagnostikk eller Finn ut mer-delen under, eller få mer hjelp fra en Apple-rådgiver, til å løse problemet.

Kjør iTunes-diagnostikk

1. Påse at du har den nyeste versjonen av iTunes.

2. Åpne iTunes.

3. Velg Hjelp > Kjør diagnostikk på menylinjen øverst i iTunes-vinduet.

4. Velg en av eller alle de tilgjengelige testene, og klikk på Neste.

5. Kjør testene. Etter hver test du kjører, kan det hende du ser koblinger til kundestøtteartikler som kan hjelpe deg med å løse problemene.

Lagre resultatene

Når testene er fullført, ser du en oppsummering av resultatene.

• Klikk på «Kopier til utklippstavle» for å kopiere oppsummeringen til et annet program. Du kan deretter lime inn oppsummeringen i et annet program eller tekstbehandlingsprogram.

• Klikk på Lagre for å lagre oppsummeringen på datamaskinen. Filer med navnene «iTunes Diagnostics.rtf» og «iTunes Diagnostics.spx» blir lagret på datamaskinen. Du kan se på RTF-filen i et tekstredigeringsprogram, og du kan dele begge filene med en Apple-rådgiver.

Få hjelp

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.