AirPort: Skrive inn en forhåndsdelt heksadesimal nøkkel på 64 tegn for WPA

Nettverk som bruker Wi-Fi Protected Access (WPA) krever vanligvis et passord i ren tekst. Enkelte nettverk kan kreve at du oppgir en heksadesimal nøkkel på 64-tegn i stedet.

For å skrive inn nøkkelen må du holde inne Valg-tasten og velge nettverket ditt fra AirPort-menyen. Nå skal du kunne skrive inn den forhåndsdelte WPA-nøkkelen.