AirPort: Slik skriver du inn en heksadesimal forhåndsdelt nøkkel på 64 tegn for WPA

Nettverk som bruker Wi-Fi Protected Access (WPA), krever vanligvis et passord med ren tekst eller en passordfrase. Noen nettverk krever kanskje at du skriver inn en heksadesimal nøkkel på 64 tegn i stedet.

For å skrive inn nøkkelen holder du nede Tilvalg-tasten og velger nettverket ditt fra AirPort-menyen. Du bør nå kunne skrive inn den forhåndsdelte WPA-nøkkelen.