Identifisere strømadaptere for Apple Cinema Display (20-tommers DVI), Apple Cinema HD Display (23-tommers DVI) og Apple Cinema HD Display (30-tommers DVI)

Vil du vite hvilken strømadapter som fungerer med Apple Cinema Display (20-tommers DVI), Apple Cinema HD Display (23-tommers DVI) eller Apple Cinema HD Display (30-tommers DVI)? Tabellen nedenfor gir deg svaret.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Hvis skjermen oppdager at det er koblet til feil adapter, blinker strømlampen i en gjentagende kort-lang-kort-feilkode. Se tabellen og bildet nedenfor for å finne ut hvilken strømadapter du skal bruke sammen med skjermen.

90 W

Som du ser på bildet nedenfor, er den nominelle effekten, i watt, trykt på hver strømadapter. Forsikre deg om at du bruker en kompatibel adapter til skjermen:

Jeg har denne skjermen... ...hvilke adaptere kan jeg bruke?
65 W 90 W 150 W
Apple Cinema Display (20-tommers DVI) ja ja ja
Apple Cinema HD Display (23-tommers DVI) nei ja ja
Apple Cinema HD Display (30-tommers DVI) nei nei ja