Identifiser strømadaptere for Apple Cinema Display (20-tommers DVI), Apple Cinema HD Display (23-tommers DVI) og Apple Cinema HD Display (30-tommers DVI)

Trenger du å vite hvilken strømadapter som passer med Apple Cinema Display (20-tommers DVI), Apple Cinema HD Display (23-tommers DVI) eller Apple Cinema HD Display (30-tommers DVI)? Du finner svaret i denne tabellen.

Hvis skjermen oppdager at feil adapter er koblet til, indikeres dette ved at strømlyset kontinuerlig blinker kort, langt og deretter kort igjen. Sjekk tabellen og bildet under for å finne ut hvilken strømadapter du skal bruke med skjermen.

90 W

Som du ser på bildet over, er strømstyrken i watt trykt på hver enkelt strømadapter. Kontroller at skjermen bruker en kompatibel adapter:

Jeg har denne skjermen …

… hvilke adaptere kan jeg bruke?

65 W

90 W

150 W

Apple Cinema Display (20-tommers DVI)

ja

ja

ja

Apple Cinema HD Display (23-tommers DVI)

nei

ja

ja

Apple Cinema HD Display (30-tommers DVI)

nei

nei

ja