iCloud: Om @icloud.com-, @me.com- og @mac.com-e-postadresser

Avhengig av når du opprettet iCloud-kontoen, kan iCloud-e-postadresser og -aliaser slutte med @icloud.com-, @me.com- eller @mac.com-domenene. Lær hvordan disse e-postadressene blir tildelt.

Gå gjennom scenariene nedenfor for å finne det som gjelder for deg:

• Hvis du opprettet en iCloud-konto på eller etter 19. september 2012, slutter e-postadressen din med @icloud.com. Finn ut mer om @icloud.com-e-postadresser.
  • Hvis du opprettet en iCloud-konto før 19. september 2012, eller flyttet til iCloud med en aktiv MobileMe-konto før 1. august 2012, har du både @me.com- og @icloud.com-e-postadresser.
  • Hvis du hadde en fungerende @mac.com-e-postadresse per 9. juli 2008, holdt MobileMe-kontoen aktiv og flyttet til iCloud før 1. august 2012, kan du bruke @icloud.com-, @me.com- og @mac.com-e-postadresser sammen med iCloud-kontoen.

I alle tilfeller kan du logge deg på iCloud med enten @icloud.com-e-postadressen eller Apple-ID-en som du bruker til iCloud-kontoen.

Hvis du opprettet ett eller flere e-postaliaser for kontoen, må du passe på følgende:

• Du kan endre eller slette et e-postalias, men hvis du sletter et @mac.com- eller @me.com-e-postalias, kan du ikke legge det til iCloud-kontoen igjen.
  • Du kan ikke logge deg på iCloud.com med et e-postalias. Logg deg på med @icloud.com-e-postadressen eller Apple-ID-en som du bruker til iCloud-kontoen.