Mappenavn i andre brukeres Hjem-mappe vises alltid på engelsk

Finn ut hvorfor enkelte mapper vises på engelsk når du ser på dem fra Mac-brukerkontoen din.

Selv om du velger et annet språk enn engelsk under Språk og region, endrer du ikke språket på mapper på andre macOS-brukerkontoer. Brukerkontoer har ikke tilgang til språkinnstillingene eller Hjem-mappene til andre brukerkontoer, og derfor brukes engelske mappenavn som standard når de vises fra en annen konto. Dette gjelder ikke for delte mapper.

I dette eksempelet vises innholdet på kontoene som heter apple og orange, for en som er logget inn som apple. Legg merke til at mappene Desktop, Documents, Downloads, Library, Movies, Music og Picture som tilhører kontoen orange, er på engelsk uavhengig av hva apple eller orange har valgt under Språk og region.