Hvis Windows-brannmuren blokkerer iTunes

Hvis du ikke legger til iTunes som et unntak, kan Windows-brannmuren hindre at iTunes får tilgang til Internett.

Følg denne framgangsmåten for å forsikre deg om at brannmuren på Windows-PC-en ikke blokkerer iTunes:

1. Trykk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, trykker du på Control (Ctrl)- og Escape (Esc)-tastene på tastaturet.
  2. Klikk på førstørrelsessymbolet eller søkefeltet. Skriv inn firewall.cpl i søkefeltet.
  3. Klikk på firewall.cpl. Vinduet Windows-brannmur åpnes.
  4. Windows 10 og 8: Klikk på «Slipp en app eller en funksjon gjennom Windows-brannmuren».
  5. Windows 7: Klikk på «Slipp et program eller en funksjon gjennom Windows-brannmuren».
  6. Klikk på «Endre innstillinger».
  7. Forsikre deg om at iTunes er markert for både private og offentlige nettverk.
    Kontroller at Bonjour er markert bare for private nettverk.
  8. Hvis programmet ikke er oppført:
    Windows 10 og 8: Klikk på «Tillat en annen app».
    Windows 7: Klikk på «Tillat et annet program».
  9. Hvis iTunes ikke er oppført, klikker du på Bla gjennom og går til iTunes-programmet, som er i C:\Programfiler\iTunes\.
    Hvis Bonjour ikke er oppført, klikker du på Bla gjennom og går til mDNSResponder, som er i C:\Programfiler\Bonjour\.
  10. Klikk på Åpne når du har markert et av programmene.
  11. Windows 10 og 8: Klikk på Legg til i vinduet Legg til en app.
    Windows 7: Klikk på Legg til i vinduet Legg til program.
  12. Windows 10 og 8: Klikk på OK i vinduet Tillatte apper.
    Windows 7: Klikk på OK i vinduet Tillatte programmer.
  13. Lukk vinduet Windows-brannmur.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.