Konfigurere en lydenhet på Macen eller strømme musikk fra Macen

Finn ut hvordan du kobler lydenheter, som for eksempel høyttalere, til Macen, og hvordan du strømmer musikk til lydenheter som ikke er koblet til Macen.

Konfigurere en lydenhet på Macen

1. Om nødvendig må du installere programvaren som følger med enhetene (som f.eks. programvaredrivere). Lydenheter med plug-and-play-funksjon trenger ingen programvaredriver for å fungere med Mac.
  2. Koble lydenheten til Macen.
  3. Velg Apple-menyen () > Systemvalg, og klikk deretter på Lyd.
  4. Klikk på Lyd inn-fanen, og velg lydgrensesnittet eller «Linjeinngang».

Strømme lyd fra Macen

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.