Konfigurer Exchange ActiveSync på iPhone, iPad eller iPod touch

Når du legger til Exchange ActiveSync-kontoen din, kan du synkronisere Mail, kontakter og kalendere, Påminnelser og Notater trådløst med iOS-enheten din.

Legg til Exchange-kontoen din

Trykk på Innstillinger > Kontoer og passord > Legg til konto > Exchange.

Skriv inn adressen din

Skriv inn e-postadressen din. Du kan også angi en beskrivelse av kontoen.

Koble til Exchange Server

Når du har oppgitt e-postadressen din, kan du velge enten Konfigurer manuelt eller Logg på for å koble deg til Exchange Server.

Hvis du velger Konfigurer manuelt, kan du konfigurere en Exchange-konto med grunnleggende autentisering. Oppgi e-postpassordet ditt. Du kan også bli bedt om oppgi ytterligere tjenerinformasjon.

Hvis du velger Logg på, blir e-postadressen din sendt til Microsoft slik at kontoinformasjonen din på Exchange kan innhentes. Hvis kontoen din bruker flerfaktor autentisering, blir du veiledet gjennom en tilpasset arbeidsflyt for autentisering. Finn ut mer om Microsoft Modern Authentication.

Hvis du trenger hjelp, kontakter du administratoren for Exchange Server.

Synkroniser innholdet

Du kan synkronisere Mail, kontakter og kalendere, Påminnelser og Notater. Trykk på Lagre når du er ferdig.

Rediger Exchange-innstillingene

Trykk på Innstillinger > Kontoer og passord, og velg Exchange-kontoen din. Du kan også gå hit for å konfigurere automatisk sending av fraværsmeldinger og endre hvor ofte du vil at Mail skal synkroniseres. Du kan også trykke på kontonavnet ditt for å endre avanserte innstillinger som SSL og S/MIME.

Finn ut mer

Finn ut mer om Utrulling av iOS.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.