Slik gjenoppbygger du Spotlight-indeksen på Mac-maskinen

Gjenoppbygging av Spotlight-indeksen kan hjelpe hvis søk på Mac-maskinen ikke gir deg de resultatene du forventer.

1. Velg Apple-menyen () > Systemvalg og klikk på Spotlight.
  2. Klikk på Personvern-fanen.
  3. Dra en mappe eller en disk som du ønsker å indeksere til listen over plasseringer som Spotlight er forhindret fra å søke i. Eller klikk på Legg til (+)-knappen og velg mappen eller disken for å legge den til.
    For å legge til et objekt i Personvern-fanen, må du ha eierskaprettighet på objektet. For å lære mer om rettigheter, kan du velge Hjelp fra menylinjen i Finder og søke etter «rettigheter.»
  4. Velg mappen eller disken du nettopp la til fra den samme listen med plasseringer. Deretter klikker du på Fjern (-)-knappen for å fjerne den fra listen.
  5. Avslutt Systemvalg. Da vil Spotlight reindeksere innholdet i mappen eller disken.