FaceTime-kamera: Meldingen "Kameraet brukes av et annet program"

FaceTime-kameraet kan bare brukes av ett program om gangen. Meldingen "Kameraet brukes av et annet program" kan vises når du prøver på en videosamtale.

Hvis du får meldingen ovenfor, følger du denne framgangsmåten:

1. Avslutt alle programmer som bruker FaceTime-kameraet. Hvis du ikke vet hvilke programmer som kan bruke FaceTime-kameraet, avslutter du alle åpne programmer. Eksempler på noen (men ikke alle) programmer som kan bruke FaceTime-kameraet kan være iChat, iMessage og PhotoBooth.

2. Åpne kun ett program og bruk FaceTime-kameraet.

3. Hvis problemet vedvarer og du bruker et eksternt kamera, kobler du tilkoblingskabelen fra datamaskinen og kameraet, venter noen sekunder og setter deretter pluggen godt (uten tvang) tilbake i kameraet og datamaskinen.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.