Brukere for USB-porten til AirPort Time Capsule, AirPort Extreme og AirPort Express

USB-porten på en AirPort Time Capsule, AirPort Extreme-basestasjon eller AirPort Express er bare ment for bruken som er beskrevet her. Den er ikke ment for bruk med andre USB-enheter, for eksempel bredbåndsmodemer, høyttalere eller tastaturer.

AirPort Time Capsule 802.11ac og AirPort Time Capsule 802.11n (1. – 4. generasjon)

• En USB-harddisk med egen strømforsyning

• En USB-skriver

• En USB-hub, som kan brukes til å koble til flere USB-harddisker og/eller -skrivere

AirPort Extreme 802.11ac og AirPort Extreme 802.11n (1. – 5. generasjon)

• En USB-harddisk med egen strømforsyning

• En USB-skriver

• En USB-hub, som kan brukes til å koble til flere USB-harddisker og/eller -skrivere

AirPort Express 802.11n (2. generasjon) og AirPort Express 802.11n (1. generasjon)

• En USB-skriver

Finn ut mer

Bredbåndsmodemnotat

Bruk Ethernet for å koble til et bredbåndsmodem, for eksempel et kabel- eller DSL-modem. Hvis leverandøren av bredbåndstjenester bruker USB-modem, tar du kontakt med dem for å få en alternativ løsning.