Slik importerer du iCal-kalendere fra Microsoft Entourage

Les om hvordan du importerer kalendere til iCal fra Microsoft Entourage.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.
  1. Åpne iCal.
  2. Velg Importer fra Arkiv-menyen.
  3. Klikk på «Importer Entourage-data» for å aktivere dette valget.
  4. Klikk på Importer.

Tips: Import av store kalenderfiler med mange gjentakende hendelser, kan ta en time eller mer. Når iCal importerer filen, vises en roterende platemarkør, som betyr at du bør vente. Når filen er importert, endres markøren tilbake til en peker og du kan bruke andre iCal-funksjoner.

iCal importerer ikke fridager fra Entourage fordi fridagfiler allerede er inkludert i iCal. Entourage-oppgaver blir importert som «oppgave»-objekter.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.