Endre menyspråk i iTunes på Mac eller PC

Les hvordan du endrer språket på navigasjonsknapper, faner og mer i iTunes.

Du kan endre språket på menyobjekter, navigasjonsknapper og andre visningselementer i iTunes. På Mac er dette knyttet til systemspråket. På PC styres språket du ser i iTunes, i programmet. Du kan også endre lydspråket eller undertekstspråket for iTunes Store-videoer. Alle filmer kan ha forskjellige språkalternativer tilgjengelig. Dette avhenger av hva innholdsleverandøren inkluderer med kjøpet ditt.

Bytte språk på Mac

For å endre språket du ser i iTunes og andre programmer, må du angi språket i Systemvalg. Dette angir språket som vises i menyer og dialogvinduer på Mac, inkludert de i iTunes.

1. Velg Apple ()-menyen > Systemvalg fra menylinjen øverst på skjermen.
  2. Klikk på Språk og region.
  3. Under Foretrukne språk vil du se hvilke språk som er tilgjengelige på Mac-maskinen. Klikk og hold språket du ønsker å se i iTunes, og dra det deretter til toppen av listen.
  4. Hvis du ikke finner språket som du ønsker at iTunes skal bruke, klikker du på +-knappen under listen Foretrukne språk. Velg det språket du ønsker, og klikk deretter på Legg til.
  5. For å angi det nye språket som hovedspråket, kan du enten klikke og dra det foretrukne språket til toppen av listen, eller klikke på «Bruk [lagt til språk]» hvis du blir bedt om det.
  6. Lukk Systemvalg-vinduet og velg Omstart nå.

Endre språket i iTunes på PC

For å endre språket som du ser i iTunes på PC må du angi språket i iTunes-valg under Generelt-fanen. Dette angir språket som vises i menyer og dialogvinduer i iTunes.

1. Åpne iTunes.
  2. Velg Rediger > Valg fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  3. Klikk på Generelt-fanen.
  4. Velg språket du ønsker å se i iTunes fra Språk-menyen nederst i vinduet.
  5. Klikk på OK.
  6. Avslutt iTunes og åpne det på nytt.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.