AirPort-basestasjoner: Skaffe et ekvivalent nettverkspassord

Lær hvordan du henter et ekvivalent nettverkspassord for AirPort-basestasjonen.

Hvis du vil ha en forklaring på når du trenger et ekvivalent nettverkspassord, kan du se Koble til et kryptert, trådløst nettverk. Alternativt kan du eliminere behovet for et ekvivalent nettverkspassord ved å velge et bedre passord.

Før du begynner

1. Du må kjenne basestasjonens passord.

2. Du må koble til basestasjonen fra Mac OS X eller fra en PC som kjører Windows XP eller nyere.

3. Windows må ha nyeste versjon av AirPort-verktøy for Windows installert.

Finne passordet

Følg denne framgangsmåten hvis du bruker AirPort-verktøy:

1. Åpne AirPort-verktøy fra Programmer/Verktøy i Mac OS X eller fra Start-meny > Alle programmer > AirPort i Windows.

2. Marker basestasjonen din i listen.

3. Konfigurer basestasjonen manuelt (trykk på Kommando-L eller velg Manuelt oppsett fra Basestasjon-menyen).

4. Velg Ekvivalent nettverkspassord fra Basestasjon-menyen.

• No alt supplied for Image
  5. Uthev teksten i dialogruten for å kopiere og lime inn.

• No alt supplied for Image

Følg denne framgangsmåten hvis du bruker AirPort Admin Utility:

1. Åpne AirPort-adminverktøy fra Programmer/Verktøy i Mac OS X eller fra Start-meny > Alle programmer > AirPort i Windows.

2. Marker basestasjonen din i listen.

3. Klikk på Konfigurer.

4. Oppgi passordet for basestasjonen når du bli bedt om det.

5. Klikk på Passord-symbolet øverst i vinduet.

No alt supplied for Image

Det åpnes et vindu med det ekvivalente nettverkspassordet for basestasjonen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.