AirPort-basestasjoner: Skaffe et ekvivalent nettverkspassord

Lær hvordan du henter et ekvivalent nettverkspassord for AirPort-basestasjonen.

Hvis du vil ha en forklaring på når du trenger et ekvivalent nettverkspassord, kan du se Koble til et kryptert, trådløst nettverk. Alternativt kan du eliminere behovet for et ekvivalent nettverkspassord ved å velge et bedre passord.

Før du begynner

1. Du må kjenne basestasjonens passord.
  2. Du må koble til basestasjonen fra Mac OS X eller fra en PC som kjører Windows XP eller nyere.
  3. Windows må ha nyeste versjon av AirPort-verktøy for Windows installert.

Finne passordet

Følg denne framgangsmåten hvis du bruker AirPort-verktøy:

1. Åpne AirPort-verktøy fra Programmer/Verktøy i Mac OS X eller fra Start-meny > Alle programmer > AirPort i Windows.
  2. Marker basestasjonen din i listen.
  3. Konfigurer basestasjonen manuelt (trykk på Kommando-L eller velg Manuelt oppsett fra Basestasjon-menyen).
  4. Velg Ekvivalent nettverkspassord fra Basestasjon-menyen.
  5. Uthev teksten i dialogruten for å kopiere og lime inn.

Følg denne framgangsmåten hvis du bruker AirPort Admin Utility:

1. Åpne AirPort-adminverktøy fra Programmer/Verktøy i Mac OS X eller fra Start-meny > Alle programmer > AirPort i Windows.
  2. Marker basestasjonen din i listen.
  3. Klikk på Konfigurer.
  4. Oppgi passordet for basestasjonen når du bli bedt om det.
  5. Klikk på Passord-symbolet øverst i vinduet.

Det åpnes et vindu med det ekvivalente nettverkspassordet for basestasjonen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.