iMac (tidlig 2008): Hukommelsesspesifikasjoner

Finn ut hvilke typer hukommelse du kan bruke med iMac (tidlig 2008).

iMac (tidlig 2008) har to SDRAM-plasser i bunnen av maskinen, og leveres med minst 1 GB DDR2 SDRAM installert i én plass.

Største mengde hukommelse som kan installeres i maskinen, er 4 GB (én 2 GB SO-DIMM-modul i hvert spor).

Du kan bruke hvilke som helst SO-DIMM-moduler (Small-Outline Dual Inline Memory Modules) som tilfredsstiller alle disse kriteriene:

• PC2-6400
  • Ubufret
  • Ikke-paritet
  • 200-pinners
  • 800 MHz
  • DDR2 SDRAM

Du kan bruke RAM-modulstørrelser på 1 GB eller 2 GB i hver plass.

DIMM-moduler med noen av følgende funksjoner støttes ikke i iMac (tidlig 2008):

• Registre eller buffere
  • PLL
  • ECC
  • Paritet
  • EDO RAM

Følg alltid oppgraderingsanvisningene som er gitt for installering av hukommelse. Ikke skru ut skruer som ikke er angitt i oppgraderingsinstruksjonene.

Lær mer

Hvis du ønsker mer informasjon om oppgradering av hukommelsen i iMac (tidlig 2008), kan du se denne artikkelen.