Nullstille iTunes Store-varselmeldinger

Hvis du har slått av iTunes Store-varselmeldinger, kan du slå dem på igjen.

Når du tilbakestiller varselmeldinger i iTunes Store, vil du motta alle iTunes-varselmeldinger når du kjøper og laster ned fra iTunes Store. Følg denne fremgangsmåten når du skal tilbakestille meldingene dine:

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Vis konto.
  4. Skriv inn passordet ditt og trykk på Retur- eller Enter-tasten på tastaturet, eller klikk på Vis konto.

På Kontoinformasjon-siden:

1. Bla til bunnen av siden.
  2. Klikk på Nullstill til høyre for «Nullstill alle advarsler for kjøp og nedlasting».

3. Klikk på Ferdig.