Hvis Mac-maskinen gjentatte ganger ber om passordet for påloggingsnøkkelringen

Det er ikke sikkert at passordet på macOS-brukerkontoen samsvarer med passordet på påloggingsnøkkelringen. Opprett en ny påloggingsnøkkelring, eller oppdater den med et nytt passord.

Etter at du eller Mac-administratoren tilbakestiller passordet på macOS-brukerkontoen, kan Mac-maskinen be deg om å oppdatere passordet til nøkkelringen eller angi passordet til påloggingsnøkkelringen. Den kan også informere deg om at systemet ikke kunne låse opp påloggingsnøkkelringen din. Det er fordi påloggingsnøkkelringen din fortsatt bruker det gamle passordet ditt.

Hvis du ikke husker det gamle passordet

Hvis du ikke vet det gamle passordet ditt, er løsningen å opprette en ny påloggingsnøkkelring.

Hvis du kjenner det gamle passordet

Hvis du kjenner det gamle passordet ditt, kan du bruke det passordet til å oppdatere den eksisterende påloggingsnøkkelringen din:

1. Åpne Nøkkelringtilgang-programmet, som er i Verktøy-mappen i Programmer-mappen.
  2. Velg «pålogging» fra listen over nøkkelringer på venstre side av vinduet.
  3. Velg Endre passord for nøkkelringen «pålogging» på Rediger-menyen.
  4. Angi det gamle passordet til brukerkontoen i Nåværende passord-feltet. Dette er passordet du brukte før det ble tilbakestilt.
  5. Angi det nye passordet til brukerkontoen i Nytt passord-feltet. Dette er passordet du bruker for å logge på Mac-maskinen nå. Angi det samme passordet i Bekreft-feltet.
  6. Klikk på OK når du er ferdig, og deretter lukker du Nøkkelringtilgang.