Endre standard nettleser eller e-postklient på en Mac

Finn ut hvordan du velger hvilket program som skal åpnes når du klikker på en kobling for et nettsted eller en e-postadresse.

Endre standard nettleser

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen ().
  2. Klikk på Generelt.
  3. Velg nettleseren din fra menyen «Standard nettleser».

Endre standardprogram for e-post

1. Åpne Mail.
  2. Velg Valg fra Mail-menyen, og klikk deretter på Generelt. Hvis du derimot blir bedt om å konfigurere en e-postkonto, legger du til kontoen din, og deretter velger du Valg fra Mail-menyen.*
  3. Velg e-postprogrammet fra menyen «Standard e-postleser».

* Du kan også angi standardprogrammet for e-post i innstillingene til et e-postprogram fra tredjepart.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.