Åpne en annen iTunes-bibliotekfil eller opprette en ny

Les om hvordan du oppretter eller veksler mellom iTunes-biblioteker for å løse problemer med åpning eller deler datamaskinen med andre i husholdningen.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Opprette eller velge en annen iTunes-bibliotekfil

Det å bruke et nytt iTunes-bibliotek kan hjelpe til å isolere eller løse problemer med åpning av biblioteket. Du kan også opprette særskilte iTunes-biblioteker hvis du deler datamaskinen med flere personer i husholdningen.

Følg framgangsmåten nedenfor for å opprette eller velge en annen iTunes-bibliotekfil på Mac eller PC.

Mac

1. Avslutt iTunes hvis programmet kjøres.
  2. Hold Tilvalg-tasten nede mens du åpner iTunes.
  3. Du vil få en melding som sier «Velg iTunes-bibliotek». Velg Opprett bibliotek eller Velg bibliotek, avhengig av hva du vil gjøre.

Windows

1. Avslutt iTunes hvis programmet kjøres.
  2. Hold Skift-tasten nede. Velg Alle programmer > iTunes > iTunes fra Start-menyen.
  3. Du vil få en melding som sier «Velg iTunes-bibliotek». Velg Opprett bibliotek eller Velg bibliotek, avhengig av hva du vil gjøre.

Prøv på nytt hvis du ikke får meldingen. Husk å holde Tilvalg-tasten nede hvis du bruker en Mac-maskin, eller Skift-tasten hvis du bruker Windows.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.