Løs inn digitale kopier av DVD- eller Blu-ray-titler i Apple TV-appen eller iTunes for Windows

Noen DVD-, Blu-ray- og 4K-titler kan inkludere et digitalt eksemplar i iTunes i tillegg til den fysiske platen.

Løse inn titler med bare en innløsingskode

For å løse inn en kode går du til siden for innløsning. Eller følg fremgangsmåten for enheten din.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Trykk på Se nå nederst på skjermen.
  3. Trykk på profilsymbolet  øverst til høyre.
  4. Trykk på Løs inn gavekort eller kode. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Apple-ID og passord.
  5. Trykk på «Du kan også skrive inn koden selv», og angi deretter den 12-sifrede koden som står på innlegget som følger med platen.
  6. Trykk på Løs inn.

Les om hva du må gjøre hvis du ikke kan løse inn en innholdskode.

På Mac eller PC

1. På Mac åpner du Apple TV-appen. På PC åpner du iTunes for Windows. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID.
  2. Velg Konto > Løs inn fra menylinjen.
  3. Skriv inn Apple-ID-en og passordet ditt, og klikk deretter på Logg på.
  4. Oppgi den 12-sifrede koden som er trykt på innlegget som følger med platen. Du kan kanskje bruke kameraet på Macen til å løse inn koden.
  5. Du kan velge å laste ned det digitale eksemplaret av filmen nå eller laste det ned senere. Les om hvordan du laster ned kjøp på nytt.

Les om hva du må gjøre hvis du ikke kan løse inn en innholdskode.

Løse inn andre digitale filmer

Hvis det digitale eksemplaret ditt ikke inneholder en kode, må du søke på internett etter en tjeneste du kan bruke til å løse det inn. I USA kan du løse inn enkelte digitale kopier i Movies Anywhere-appen og overføre dem til Apple-ID-en din så du kan bruke dem i Apple TV-appen eller iTunes for Windows.

Få hjelp

Hvis en DVD-, Blu-ray- eller 4K-plate med digitalt eksemplar er skadet, oppripet eller mangler innløsingskode eller en plate med det digitale eksemplaret, må du kontakte det aktuelle filmstudioet for å få hjelp:

Hvis du har problemer med å løse inn koden for et digitalt eksemplar eller laste ned det digitale eksemplaret i, kan du kontakte Apple-kundestøtte. Du kan også undersøke om materialet med innløsningskode inneholder en utløpsdato.

Finn ut mer

• Digitale eksemplarer i er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Du må bruke en kode for digitalt eksemplar i det Apple TV-app- eller iTunes Store-landet eller -regionen der emballasjen angir at den kommer til å fungere. Du trenger for eksempel en Apple-ID for i USA for å kunne bruke en kode fra en DVD for USA, og du trenger en Apple-ID for i Australia for å kunne bruke en kode fra en DVD for Australia.
  • Les om hvordan du laster ned filmer på nytt.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.