Finne serienummeret til iPod

Les om hvordan du finner serienummeret til iPod classic, iPod nano, iPod shuffle eller iPod touch.

Du kan finne serienummeret på flere steder. Husk at serienumrene til Apples maskinvareprodukter noen ganger inneholder tallet «0» (null), men aldri bokstaven «O».

I iTunes

Slik finner du serienummeret til iPod i iTunes:

1. Koble iPod til datamaskinen.
  2. Når iPod-spilleren vises i iTunes, markerer du spilleren til venstre under Enheter i iTunes-vinduet.
  3. Klikk på Oversikt-fanen for å se serienummeret til iPod. Når det gjelder iPod shuffle (1. og 2. generasjon), klikker du på Innstillinger-fanen.

På iPod-spillerens Om-skjerm

Du kan finne serienummeret på Om-skjermen på iPod classic, iPod nano eller iPod touch.

• iPod touch og iPod nano (6. generasjon eller nyere): Gå til Innstillinger > Generelt > Om.
  • iPod classic og iPod nano (5. generasjon eller eldre): Gå til Innstillinger > Om og trykk på Hjem-knappen til du ser serienummeret.

På baksiden av iPod-spilleren

Avhengig av hvilken iPod-modell du har, er serienummeret enten inngravert på baksiden eller det finnes på eller under klipset. Bildene nedenfor viser eksempler.

iPod classic, iPod nano og iPod touch

Inngravert nesten nederst på baksiden.

iPod shuffle (4. generasjon) og iPod nano (6. generasjon)

På klipsflaten som berører baksiden av enheten når klipset er lukket.

iPod shuffle (3. generasjon)

På baksiden av enheten under klipset nesten nederst på enheten.

iPod shuffle (2. generasjon)

På den innvendige kanten av klipset på baksiden av enheten. Du må åpne klipset for å finne serienummeret.

iPod shuffle

På baksiden av enheten (på siden med Apple-logoen) langs kanten nede til høyre.

På emballasjen til iPod

Hvis du har produktets originalemballasje, kan du sjekke strekkoden for å finne serienummeret.

På fakturaen eller kvitteringen til iPod

Noen forhandlere kan ta med serienummeret til iPod-spilleren på kvitteringen.