Lade iPod-batteriet

Les mer om hvordan du lader batteriet til iPod classic, iPod nano og iPod shuffle.

iPod nano

Du kan lade iPod-batteriet på to forskjellige måter:

• Koble iPod til datamaskinens USB-port. Kontroller at datamaskinen er slått på og ikke er i dvale- eller ventemodus.
  • Hvis du har en Apple USB-strømadapter, kan du koble iPod-en til strømadapteren ved hjelp av USB-kanelen eller dokkingstasjonen og deretter koble den til et strømuttak.

Har du iPod touch? Les mer om hvordan du lader batteriet til iPod touch.

Hvis iPod-en har en skjerm, ser du et batteriikon øverst til høyre i skjermbildet. Ikonet viser ladestatus. Hvis du har iPod shuffle, kontrollerer du status ved hjelp av statuslampen.

Oppladbare batterier har begrenset levetid, og du bør etter hvert vurdere å bytte dem. Les mer om hvordan du kan oppnå maksimal batteritid og levetid.

Sist endret: