Slik bytter du batteri i Apple Remote

Følg disse trinnene når du skal fjerne og bytte ut batteriet i Apple Remote (aluminium eller hvit).

Ta batteriet ut av Apple Remote (aluminium)

Hvis du har en Apple Remote (aluminium)

1. Finn batterikomponenten på baksiden av Apple Remote.
  2. Bruk en mynt til å vri batteridekselet motsols til dekselet åpnes.
  3. Ta ut det gamle batteriet.
  4. Sett inn det nye CR2032- eller BR2032 litium 3V-myntbatteriet (tilgjengelig hos de fleste elektronikkbutikker og apoteker) med plussiden mot deg.

Ta batteriet ut av Apple Remote (hvit)

Hvis du har en Apple Remote (hvit)

1. Finn batterirommet på undersiden av Apple Remote.
  2. Bruk en binders eller lignende til å trykke inn den runde utløserknappen på batterirommet, og skyv batteriskuffen ut.
  3. Ta ut det gamle batteriet.
  4. Sett inn det nye CR2032-batteriet (tilgjengelig hos de fleste elektronikkbutikker og apoteker) med plussiden mot deg.
  5. Skyv batteriskuffen tilbake i Apple Remote til den klikker på plass.

Lad batteriet i Siri Remote. Batteriet i Siri Remote kan ikke tas ut.

Hvis du har en Siri Remote eller en Apple TV Remote*

Siri Remote og Apple TV Remote har et oppladbart batteri, ikke et utskiftbart batteri. Koble Siri Remote eller Apple TV Remote til en datamaskin eller en USB-strømadapter for lading med den medfølgende Lightning-til-USB-kabelen.

*Apple TV 4K og Apple TV HD leveres med den samme fjernkontrollen overalt. I land og regioner som støtter Siri, kalles fjernkontrollen Siri Remote. Andre steder kalles den Apple TV Remote. Siri fungerer på begge fjernkontrollene så lenge Apple TV 4K eller Apple TV HD er konfigurert med et språk og et land eller en region som støtter Siri.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.