Konfigurere Time Capsule for første gang

Lær hvordan du konfigurerer Time Capsule som en trådløs basestasjon.

Time Capsule dobles til en fullfunksjons AirPort Extreme 802.11n. Så hvis du legger til Time Capsule i et eksisterende trådløst nettverk, vil du ønske å bruke den som primær basestasjon og ikke som nettverksklient. På den måten drar du nytte av den raskere ytelsen og sørger for at sikkerhetskopieringen foregår uten hastighetsfall.

Bruk AirPort-verktøy 5.3 eller nyere, som følger med Time Capsule eller er tilgjengelig via Apple Programvareoppdateringer eller fra Apple Support Nedlastinger, til å konfigurere Time Capsule.

Merk: Denne artikkelen beskriver ett konfigurasjonsalternativ som er tilgjengelig for deg. Det finnes andre alternativer, som å legge til Time Capsule i et eksisterende AirPort-nettverk. Se installeringshåndboken for å få mer informasjon.

1. Koble kabel/DSL-modemet (bredbånd) til WAN-porten på Time Capsule via en Ethernet-kabel.
  2. Koble Time Capsules strømledning til en stikkontakt.
  3. Åpne AirPort-verktøy, som er plassert i Verktøy-mappen i Programmer-mappen (/Programmer/Verktøy).
  4. Time Capsule vil ha et første navn, som "Time Capsule fea88c". Klikk på Fortsett for å gå videre.
  5. Marker "Opprett et trådløst nettverk" og klikk på Fortsett.
  6. Følg resten av instruksjonene på skjermen. Når du er ferdig, vil Time Capsule omstarte og ta i bruk innstillingene.