Endre leverings- eller faktureringsinformasjonen i Bilder for macOS og iPhoto

Les om hvordan du endrer leverings- eller faktureringsinformasjonen du bruker når du bestiller trykte produkter fra Bilder for macOS og iPhoto.

Bilder for macOS

Sørg først for at Mac-maskinen har Internett-forbindelse. Følg deretter denne framgangsmåten:

1. Åpne Bilder.
  2. Velg Bilder > Konto for trykte produkter.
  3. Klikk på «Endre standard leveringsmåte eller faktureringsinformasjon» under Kontoinnstillinger på nettsiden som åpnes.
  4. Logg på Apple-ID-en hvis du blir bedt om det.
  5. Klikk på Rediger-knappen ved siden av Betalingsinformasjon eller Leveringsinformasjon.
  6. Oppdater informasjonen, og klikk deretter på Arkiver.

iPhoto '11 (iPhoto v9.0)

Sørg først for at Mac-maskinen har Internett-forbindelse. Følg deretter denne framgangsmåten:

1. Åpne iPhoto.
  2. Klikk på en bok eller et kort i prosjektdelen av kildelisten i hovedvinduet til iPhoto. Hvis du er i bokhyllevisningen, dobbeltklikker du på en bok eller et kort.
  3. Velg Kjøp kort eller Kjøp bok nederst på skjermen.
  4. Oppgi mengde og velg Sjekk ut.
  5. Skriv inn Apple-ID-en din og passordet ditt, og klikk på Logg på.
  6. Klikk på Rediger betaling hvis du vil endre opplysningene dine. Gjør de ønskede endringene, og klikk på Fortsett for å lagre endringene.

Les mer

Du kan også endre fakturerings- og leveringsinformasjon, i tillegg til andre kontoopplysninger, på Apple-ID-kontosiden din.