Støttede operativsystemer og nettlesere for Pages, Numbers og Keynote for iCloud

Finn ut hvilke operativsystemer og nettlesere som støttes for bruk av Pages, Numbers and Keynote for iCloud.

Støttede operativsystemer

• OS X 10.9 eller nyere
  • Windows 7 eller nyere

Støttede nettlesere

• Safari 9.1.3 eller nyere (macOS)
  • Google Chrome (macOS eller Windows)
  • Microsoft Edge (Windows)

Andre nettlesere fungerer kanskje ikke med Pages, Numbers eller Keynote for iCloud.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.