Støttede operativsystemer og nettlesere for iWork for iCloud

Finn ut hvilke operativsystemer og nettlesere som støttes for bruk av iWork for iCloud.

Støttede operativsystemer

• OS X 10.9 eller nyere
  • Windows 7 eller nyere

Støttede nettlesere

• Safari 9 eller nyere (macOS)
  • Internet Explorer* 11 eller nyere (Windows)
  • Google Chrome 50 eller nyere (macOS eller Windows)

*Internet Explorer har ikke full støtte for kinesiske, japanske og koreanske tegn. Vi anbefaler å bruke en annen nettleser for disse språkene. Enkelte Keynote-overganger er kanskje ikke tilgjengelige i Internet Explorer.

Andre nettlesere

iWork for iCloud tillater også bruk av disse nettleserne, men enkelte funksjoner fungerer kanskje ikke som forventet:

• Firefox 27 og nyere (macOS eller Windows)
  • Google Chrome 35–49 (macOS eller Windows)
  • Microsoft Edge (alle versjoner, Windows)
  • Safari 7–8.0.8 (macOS)

Andre nettlesere fungerer kanskje ikke med iWork for iCloud.

Les mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.