Bruk Made for iPhone-høreapparater

Med Made for iPhone-høreapparater kan du høre tydeligere på iPhone, iPad eller iPod touch. Finn ut hvordan du kobler sammen Made for iPhone-høreapparatet ditt med iOS-enheten, styrer det med mer.

For å bruke Made for iPhone-høreapparater trenger du en av disse enhetene med iOS 7 eller nyere:

• iPhone 4s og nyere
  • iPad Pro
  • iPad Air og nyere
  • iPad (4. generasjon)
  • iPad mini og nyere
  • iPod touch (5. generasjon) og nyere

Finn ut hvilke høreapparater som er kompatible med iOS-enheten din.

Sammenkoble og koble til

Når du kobler sammen et Made for iPhone-høreapparat med iOS-enheten din, går lyden fra iOS-enheten gjennom høreapparatet. Hvis du slår av høreapparatet, må du koble det til på nytt når du vil bruke det sammen med iOS-enheten igjen.

Følg disse trinnene for å sammenkoble høreapparatet ditt:

1. Åpne høreapparatets batterideksler.
  2. På iOS-enheten din trykker du på Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet > Hørsel > MFi-høreapparater.
  3. Hvis Bluetooth er av, slår du funksjonen på under Enheter.
  4. Lukk høreapparatets batterideksler. iOS-enheten din søker etter høreapparatet.
  5. Trykk på navnet på høreapparatet under Enheter.
  6. Trykk på Sammenkoble når du får forespørselen om sammenkobling på skjermen. Hvis du har to høreapparater, får du to forespørsler. Sammenkoblingen kan ta opptil et minutt.

Du kan begynne å bruke høreapparatet når du ser det med en avkrysningsrute under Enheter. Kontroll på låseskjermen kommer til å være på. La den være på for å styre høreapparatet fra låseskjermen (ved bruk av Tilgjengelighetssnarvei) og fra Kontrollsenter.

Sammenkoble med mer enn én enhet

Når du sammenkobler høreapparater med mer enn én iOS-enhet, flyttes tilkoblingen til høreapparatet fra én enhet til den andre når du bruker lyd. Tilkoblingen flyttes også når du mottar anrop på iPhone. Hvis du endrer innstillingene for høreapparatet på én enhet, endres de også på den andre iOS-enheten din.

Følg disse trinnene for å sammenkoble med en annen iOS-enhet:

1. Sørg for at alle iOS-enheter er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket og logget på iCloud med den samme Apple-ID-en.
  2. Følg disse trinnene for å sammenkoble høreapparatet ditt.

Koble til når du slår på høreapparatet

Når du slår av høreapparatet, kobles det fra iOS-enheten. Når du slår på høreapparatet, åpner og lukker du batteridekslene på høreapparatet for å koble det til igjen.

Styr MFi-høreapparatet

Du kan bruke iOS-enheten til blant annet å vise høreapparatets batteribrukstid, justere lydvolumet og slå på Direktelytting. Når du skal styre høreapparatet, bruker du Innstillinger eller Tilgjengelighetssnarvei.

Angi innstillinger for funksjoner du styrer med iOS-enheten din, ved å gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet > Hørsel. Trykk deretter på MFi-høreapparater.

Spill av ringetoner
Du kan spille av ringetoner via tilkoblede høreapparater.

Lyddirigering
Velg standardenheten for lydavspilling.

Styr høreapparater nær deg
Bruk iOS-enheten din til å justere innstillingene for høreapparatene som er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket samt iCloud-kontoen din.

La høreapparatet overta
Fortsett å lytte til medier via høreapparatet ditt når du bytter mellom iOS-enheter. Hvis høreapparatet ditt for eksempel er koblet til iPhone, men du starter en film på iPad, bytter høreapparatet automatisk til iPad.

Styr fra låst skjerm
Du kan raskt justere forhåndsinnstillinger og volum på høreapparatet ditt direkte fra låseskjermen på iOS-enheten din. Bare trippelklikk på Hjem-knappen.

Du kan også trykke på navnet på høreapparatet i Innstillinger for å gjøre følgende:

• Se batteribrukstid
  • Justere lydvolumet for ett av eller begge høreapparatene
  • Velge en forhåndsinnstilling for lyd
  • Slå på Direktelytting
  • Fjern sammenkobling av høreapparat

Finn ut hvordan du bruker Tilgjengelighetssnarvei til å styre høreapparatene dine.

Finn ut mer

Finn ut mer om kompatibilitet med andre høreapparater.

Kompatible høreapparater

Audibel

• A3i
  • A4i

Audigy

• AGXsp
  • AGXsp 2
  • AGXR

Audika

• First
  • Legend

Auris

• Øre

Beltone

• Beltone Boost
  • Beltone First
  • Beltone Legend
  • Beltone Boost Plus
  • Beltone Silk
  • Beltone Trust

Bernafon

• Zerena

Cochlear

• Baha 5
  • Baha 5 Power
  • Baha 5 SuperPower
  • Nucleus 7 Sound Processor

Concept

• Complete

Danavox

• Danavox Aio
  • Danavox Gala
  • Danavox Logar

EarLens

• EarLens Processor

eMeritus

• eMeritus

HearFocus

• HearFocus

Intela-Hear

• Atom

Interton

• Centro

Kind

• KINDnido

Kirkland Signature

• KS 6.0

MicroTech

• Kinnect
  • Kinnect 2

NuEar

• iSDS
  • iNOW

Optima

• Deuce

Oticon

• Opn

ReSound

• ReSound Cala
  • ReSound ENZO
  • ReSound ENZO2
  • ReSound ENZO 3D
  • ReSound Forte
  • ReSound Lancio
  • ReSound LiNX
  • ReSound LiNX TS
  • ReSound LiNX2
  • ReSound LiNX 3D
  • ReSound Sola
  • ReSound SOUSA Fine
  • ReSound Up Smart

Signia

• Motion BT
  • Pure BT

Sonic

• Enchant

Starkey

• Halo
  • Halo 2

TruHearing

• Flyte

Udisens

• Udisens

Udio Finissimo

• Udito Finissimo

Widex

• Aquitis
  • Beyond
  • EarQ
  • Grand Audition

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.