Dette kan du forvente når du importerer redigerte bilder fra iPhone, iPad eller iPod til Mac eller PC

De fleste programmer viser den opprinnelige, uredigerte versjonen av bildet.

Bilder du importerer til datamaskinen direkte fra iOS-enheten, vises som det opprinnelige bildet i iPhoto, Aperture og i Finder. Du kan se .AAE-filer på enheten hvis du blar gjennom innholdet for import. Disse filene inneholder endringene som er gjort på enheten, og indikerer ikke et problem med bildene.

Slik importerer du redigerte bilder til datamaskinen

Hvis du vil se den redigerte versjonen av et bilde på en Mac eller PC som ikke automatisk importerer den redigerte versjonen:

• AirDrop eller send bildet på e-post til deg selv.

• Hvis du har aktivert iCloud-bildebibliotek, kan du laste den ned fra Bilder-appen på nett på iCloud.com.

Dette lagrer en kopi av den redigerte versjonen på datamaskinen, men du kan ikke gå tilbake til den opprinnelige, uredigerte versjonen.