Les om hva du kan forvente når du importerer redigerte bilder fra iPhone, iPad eller iPod til Mac eller PC

De fleste programmer vil vise den originale, uredigerte versjonen av bildet.

Bilder du importerer til datamaskinen direkte fra iOS-enheten, vil vises som originalbildet i iPhoto, Aperture og Finder. Du vil kanskje legge merke til .AAE-filer på enheten hvis du ser gjennom innholdet med tanke på import. Disse filene inneholder redigeringene som er gjort på enheten, og indikerer ikke at det er problemer med bildene.

Slik importerer du redigerte bilder til datamaskinen

Hvis du vil se den redigerte versjonen av et bilde på en Mac eller PC som ikke automatisk importerer den redigerte versjonen:

• Send bildet via AirDrop eller e-post til deg selv.
  • Hvis du har aktivert iCloud-bildebibliotek, kan du laste det ned med Internett-appen Bilder på iCloud.com

Da arkiveres det en kopi av den redigerte versjonen på datamaskinen, men du vil ikke kunne endre tilbake til den originale, uredigerte versjonen.