OS X Mavericks: Apple Remote Desktop 3 slutter å svare

Lær hva du kan gjøre hvis Apple Remote Desktop 3 slutter å svare.

Etter at du har installert Apple Remote Desktop 3.3 eller eldre fra en plate kan programmet slutte å svare under eller etter oppsett i OS X Mavericks. Følg disse trinnene for å løse problemet.

1. Hvis Apple Remote Desktop 3 kjører, avslutter du det eller tvinger avslutning.

2. Bruk Oppdatering-fanen i Mac App Store til å oppdatere Apple Remote Desktop-programmet.

3. Etter oppdatering åpner du Apple Remote Desktop-programmet.

4. Når du får melding om det, skriver du inn serienummeret som fulgte med i esken med platen.