Final Cut Pro X, iMovie: Noen Panasonic-videokameraer som støtter 1080/60p og 1080/50p, krever aktivering av SD-korter i en USB-kortleser

Panasonic-videokameraer som ble lansert før juli 2011, vil kanskje ikke vise opptak av 1080/60p- og 1080/50p-videoklipp ved tilkobling til en Mac med en USB-kabel.

Ta kortet ut av videokameraet og bruk det innebygde SD-kortsporet på Mac-maskinen eller en ekstern USB SD-kortleser.

Berørte Panasonic-videokameraer omfatter:
HDC-HS900
HDC-TM900
HDC-TM90

Merk: Før 1. juli 2011, støttet spesifikasjonen av AVCHD-videoformatet offisielt 1080/60i og 1080/50i (ikke 1080/60p og 1080/50p). Etter 1. juli 2011 ble spesifikasjonen av AVCHD 2.0-videoformatet lansert. Det støttet offisielt 1080/60p og 1080/50p. Panasonic-videokameraer som ble levert etter at AVCHD 2.0-spesifikasjonen ble offisielt lansert, bør fungere som forventet.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.