Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere til iCloud

Finn ut hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp til å sikkerhetskopiere iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud-sikkerhetskopi.

Hvis du får en varselmelding om utilstrekkelig iCloud-lagringsplass

1. I iOS eller iPadOS går du til Innstillinger > [navnet ditt].

2. Trykk på iCloud. Øverst på skjermen kan du se hvor mye iCloud-lagringsplass du har brukt.

3. Trykk på Administrer kontolagring eller Administrer lagring.

4. Trykk på Sikkerhetskopier. Deretter trykker du på enheten du bruker. Under Siste sikkerhetskopi og Sikkerhetskopistørrelse kan du sjekke størrelsen på neste kopi. Det kan ta noen minutter før enheten har beregnet størrelsen på neste kopi.

5. Hvis sikkerhetskopien trenger mer lagringsplass enn du har tilgjengelig i iCloud, kan du gjøre følgende:

6. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis du ser en melding om at den siste sikkerhetskopieringen ikke kan fullføres

1. i iOS eller iPadOS går du til Innstillinger > Wi-Fi. Kontroller at du er koblet til Wi-Fi.

2. Gå til Innstillinger > Generelt, og trykk på Oppdatering. Last ned og installer eventuelle tilgjengelige oppdateringer for enheten.

3. Prøv å ta sikkerhetskopi på et annet Wi-Fi-nettverk.

4. Kontroller at du har nok iCloud-lagringsplass for sikkerhetskopien.

5. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis det tar lengre tid enn forventet å fullføre iCloud-sikkerhetskopien

1. i iOS eller iPadOS går du til Innstillinger > Wi-Fi. Kontroller at du er koblet til Wi-Fi.

2. Sjekk opplastingshastigheten.

3. Hold enheten tilkoblet en strømkilde og et Wi-Fi-nettverk i 24 timer. Hvis sikkerhetskopien fortsatt ikke er ferdig, kan du arkivere viktige data, og deretter kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis alternativet for iCloud-sikkerhetskopi vises i grått

1. Sjekk om en gjenoppretting pågår. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > iCloud-sikkerhetskopi. Hvis enheten fremdeles gjenopprettes, ser du meldingen «[Enheten] gjenopprettes, og vil automatisk starte sikkerhetskopiering når den er ferdig». Du kan lage en ny sikkerhetskopi når gjenopprettingen av enheten er fullført.

2. Sjekk om du har installert en profil som begrenser iCloud-sikkerhetskopi. Gå til Innstillinger > Generelt > VPN og enhetsadministrering for å se en liste over de installerte profilene.

Hvis du trenger hjelp med gjenoppretting fra en iCloud-sikkerhetskopi

Få hjelp hvis du får en feilmelding når du gjenoppretter fra en iCloud-sikkerhetskopi, hvis du ikke ser sikkerhetskopien du vil gjenopprette eller hvis andre feil oppstår.

Finn ut hva du kan gjøre hvis gjenopprettingen fra iCloud-sikkerhetskopi mislyktes