Fungerer ikke skjermen på iPhonen eller iPaden din?

Finn ut hva du kan gjøre.

Hvis skjermen er for sensitiv eller reagerer sporadisk på berøring

1. Start iPhonen eller iPaden på nytt.
  2. Kontroller at skjermen er ren og uten smuss eller væske.
  3. Koble fra eventuelt Lightning- eller USB-C-tilbehør. Hvis skjermen fungerer etter at du har fjernet et tilbehør, prøver du en annen kontakt, kabel eller lader.
  4. Fjern eventuelle etuier og skjermbeskyttere.

Hvis en del av skjermen din ikke reagerer, bare reagerer sporadisk, eller reagerer selv når den ikke berøres, kontakter du Apple-kundestøtte angående iPhonen eller iPaden.