Skriv ut fra iPhone eller iPad med AirPrint

Finn ut hvordan du skriver ut fra iPhone eller iPad på en AirPrint-aktivert skriver.

Før du begynner

• Kontroller at skriveren din støtter AirPrint. Kontakt produsenten av skriveren for mer informasjon.

• Kontroller at iPhone eller iPad og skriveren er koblet til det samme wifinettverket og at du er innenfor rekkevidde.

Skriv ut med AirPrint

1. Åpne appen du vil skrive ut fra.

2. For å finne utskriftsalternativet trykker du på appens Del-knappDel-knapp eller Del-knappNo alt supplied for Image eller HandlingsknappenHandlingsknappen.

3. Bla ned og trykk på utskriftsknappenutskriftsknappen eller Skriv ut. Hvis du ikke finner utskriftsvalget, må du se i brukerhåndboken eller Hjelp-delen til appen. Ikke alle apper støtter AirPrint.

Bildet har ingen alternativ tekst
  4. Trykk på Ingen skriver er valgt og velg en AirPrint-kompatibel skriver.

5. Velg antall kopier eller andre alternativer, som for eksempel hvilke sider du vil skrive ut.

6. Trykk på Skriv ut øverst i høyre hjørne.

Vise eller avbryte utskriftsjobben

Mens du skriver ut, kan du se utskriftsjobbene eller avbryte dem gjennom appveksleren.

Vise en utskriftsjobb

Se utskriftsjobber i Skriversenter

Hvis du vil vise en utskriftsjobb, åpner du appveksleren, og trykker så på Utskriftssenter.

Avbryte en utskriftsjobb

Avbryt en utskriftsjobb fra Utskriftsoversikt

Hvis du vil avbryte en utskriftsjobb, åpner du appveksleren, trykker på Utskriftssenter og deretter på Avbryt utskrift.

AirPrint fungerer med trådløse og kablede nettverk. AirPrint-enheter som er koblet til USB-porten på en Apple AirPort-basestasjon eller AirPort Time Capsule, eller til datamaskinen med Bluetooth-tilkobling, kan ikke bruke AirPrint.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.