Bruke iWork sammen med iCloud Drive

Når du oppgraderer iCloud-kontoen for å bruke iCloud Drive, kan du forvente følgende i Pages, Numbers og Keynote.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Med iCloud Drive endrer vi måten iWork-dokumenter arkiveres i iCloud på og måten enheter holder dokumenter oppdatert hos hverandre på. Med iCloud Drive kan du arkivere alle dokumenter, regneark, presentasjoner, PDF-filer, bilder og andre typer filer i iCloud, slik at de alltid er tilgjengelig fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC og iCloud.com. Hvis du ikke har noen iOS-enhet eller Mac-maskin, kan du fortsatt logge på iCloud.com og bruke Pages, Numbers og Keynote for iCloud.

Du vil bli bedt om å oppgradere kontoen til iCloud Drive når du installerer iOS 8 eller nyere eller OS X Yosemite eller nyere eller åpner Pages, Numbers eller Keynote på iCloud.com.

Alternativer for iWork-kunder

Du kan oppgradere til iCloud Drive i dag hvis du vil holde dokumenter oppdatert i iOS 8 eller nyere og OS X Yosemite eller nyere og ønsker å bruke iWork-nettapper på iCloud.com og Del via iCloud-funksjonen.

Du kan oppgradere til iCloud Drive senere hvis du vil holde dokumenter oppdatert med apper i iOS 7 eller eldre og OS X Mavericks eller eldre.

Oppgradere til iCloud Drive i dag

Gå til iCloud.com og åpne Pages, Numbers og Keynote derfra for å få tilgang til de nyeste versjonene av dokumentene dine på en Mac-maskin med OS X Mavericks eller eldre. På en PC kan du installere iCloud for Windows og konfigurere iCloud Drive.

Hvis du oppgraderer til iCloud Drive nå:

• Dokumentene dine vil bli oppdatert på tvers av enheter med iOS 8 eller nyere, Mac-maskiner med OS X Yosemite eller nyere, PCer med iCloud for Windows og iCloud.com.
  • Dokumentene dine vil ikke lenger bli oppdatert på enheter med iOS 7 og Mac-maskiner med OS X Mavericks eller eldre.
  • Du vil kunne bruke iWork-nettappene på iCloud.com.
  • Du vil kunne bruke Del via iCloud-funksjonen sammen med iOS 8 eller nyere, OS X Yosemite eller nyere og iCloud.com.
  • Dokumenter som du tidligere har delt via iCloud, er tilgjengelig for medarbeidere.

Oppgradere til iCloud Drive senere

Vær oppmerksom på at du ikke vil kunne bruke iWork-nettapper på iCloud.com eller Del via iCloud-funksjonen før du oppgraderer iCloud-kontoen til iCloud Drive.

Hvis du ikke oppgraderer til iCloud Drive nå:

• Dokumentene vil bli holdt oppdatert på tvers av enheter med iOS 8 og på tvers av enheter med iOS 7 og Mac-maskiner med OS X Mavericks eller eldre.
  • Du vil ikke kunne bruke iWork-nettappene i iCloud.com.
  • Du vil ikke kunne bruke Del via iCloud-funksjonen.
  • Dokumenter som du tidligere har delt via iCloud, vil ikke være tilgjengelig for medarbeidere før du oppgraderer til iCloud Drive.

Hvis du bruker iOS 9

Du må oppgradere til iCloud Drive for å holde dokumentene dine oppdatert på tvers av enheter med iOS 9 eller nyere. Hvis du ikke har oppgradert til iCloud Drive ennå, og hvis du bruker iCloud med Pages, Keynote og Numbers i iOS 8, slås iCloud av når du installerer iOS 9. Dokumenter du tidligere lagret til iCloud, blir fjernet fra iOS 9-enheten, men de forblir lagret i iCloud. Hvis du vil se disse dokumentene i iOS 9, åpner du Innstillinger fra iPhone, iPad eller iPod touch og oppgraderer til iCloud Drive.

Hvis du bruker en iPhone 4

iPhone 4 støtter ikke iOS 8 eller nyere eller iCloud Drive. Hvis du oppgraderer iCloud-kontoen til iCloud Drive, vil du ikke kunne bruke iCloud sammen med Pages, Numbers eller Keynote på en iPhone 4. Du vil fremdeles kunne bruke iWork-appene på en iPhone 4, men uten iCloud.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.