Om OS X Mavericks v10.9.5-oppdateringen

Finn ut mer om OS X Mavericks v10.9.5-oppdateringen

OS X Mavericks v10.9.5-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mavericks.

Oppdatere systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Til dette kan du bruke Time Machine.
  2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.
  3. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.
  4. Bruk Programvareoppdatering for å se etter den nyeste Apple-programvaren ved bruk av Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
  5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også manuelt laste ned oppdateringsinstallereren. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installerere er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Om oppdateringen
OS X Mavericks v10.9.5-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mavericks. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten på Mac-maskinen din. Denne oppdateringen:

• Forbedrer påliteligheten til VPN-tilkoblinger som bruker USB-smartkort til godkjenning
  • Forbedrer påliteligheten ved tilgang til filer på en SMB-server
  • Inkluderer Safari 7.0.6

Bedriftsinnhold

For bedriftskunder vil oppdateringen:

• Løse et problem med gruppemedlemskap i større nettverksgrupper, som også kan hindre administratorer i å utføre enkelte administrative oppgaver.
  • Åpne for raskere godkjenning ved roaming i 802.1x-nettverk som bruker EAP-TLS.

Sikkerhetsinnhold

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple-sikkerhetsoppdateringer.