Logic Pro X, GarageBand for Mac (v10.0): Indeksere på nytt for å løse problemer med Apple Loops

Lær hvordan du indekserer Apple Loops-brukerbiblioteket på nytt for å løse problemer.

Hvis du flytter looper fra Apple Loops-mappen til en annen harddisk, kan det føre til at du ikke finner Apple Loops, eller du kan oppleve andre problemer. Hvis dette er tilfellet, må du kanskje indeksere Apple Loops-brukerbiblioteket på nytt.

Når du skal indeksere Apple Loops-biblioteket på nytt, klikker du på Looper øverst i loopnavigering. Velg deretter Indekser alle looper på nytt fra lokalmenyen.