Hvis du ikke finner Apple Loops i Logic Pro eller GarageBand for Mac

For å rette opp i problemer med Apple Loops kan du indeksere Apple Loops-biblioteket på nytt.

Hvis du flytter looper fra Apple Loops-mappen til en annen plassering, finner du kanskje ikke Apple Loops-filene dine, og det kan oppstå andre problemer. Du kan indeksere Apple Loops-biblioteket ditt på nytt for å prøve å rette opp i disse problemene:

1. Klikk på Loopnavigering-knappen i verktøylinjen for å åpne Loopnavigering.

2. Klikk på hurtigmenyen øverst i Loopnavigering.

3. Rull til bunnen av menyen og velg Indekser alle looper på nytt.