Om Apple-ID-sikkerhetsspørsmål

Lær om Apple-ID-sikkerhetsspørsmål, inkludert hvordan du konfigurerer eller endrer spørsmålene.

Apple bruker sikkerhetsspørsmål for å gi deg en sekundær måte å identifisere deg på Internett på eller når du kontakter en Apples kundestøtte. Sikkerhetsspørsmål er laget for å kunne huskes av deg, men være vanskelig for alle andre å gjette. Når de brukes sammen med annen identifiserende informasjon, hjelper de Apple med å verifisere at det er du som ber om tilgang til kontoen din.

Du kan bli bedt om å svare på ett eller flere av sikkerhetsspørsmålene dine før du kan endre passordet eller annen kontoinformasjon, se detaljer om enhet din eller kjøpe noe i iTunes fra en ny enhet.

Hvis du ikke vil ha sikkerhetsspørsmål eller er bekymret for å glemme svarene, kan du konfigurere totrinnsverifisering eller godkjenning med to faktorer. Med totrinnsverifisering og godkjenning med to faktorer trenger du ikke sikkerhetsspørsmål for å sikre kontoen din eller verifisere identiteten din.

Konfigurere eller endre sikkerhetsspørsmål

1. Logg deg på Apple-ID-kontosiden din.
  2. Klikk på Rediger under Sikkerhet.