Endre sikkerhetsspørsmålene for Apple-ID-en din

Hvis du ikke har oppgradert Apple-ID-en din til tofaktorautentisering, bruker kontoen din sikkerhetsspørsmål for å holde den sikker. Følg denne fremgangsmåten for å endre sikkerhetsspørsmålene for Apple-ID-en din.

Om Apple-ID-sikkerhetsspørsmål

Tofaktorautentisering er den sikreste måten å beskytte Apple-ID-en din på. Hvis du ikke har konfigurert tofaktorautentisering for kontoen din, bruker Apple sikkerhetsspørsmål for å gi deg en sekundær metode for å identifisere deg selv på nettet på. Sikkerhetsspørsmål er laget for å kunne huskes av deg, men være vanskelig for andre å gjette. Når de brukes sammen med annen identifiserende informasjon, hjelper de med å verifisere at det er du som ber om tilgang til kontoen din.

Du kan bli bedt om å svare på ett eller flere av sikkerhetsspørsmålene dine før du kan endre passordet eller annen kontoinformasjon, se detaljer om enhet din eller kjøpe noe i iTunes eller App Store fra en ny enhet.

Hvis du ikke vil ha sikkerhetsspørsmål eller du er bekymret for å glemme svarene, kan du konfigurere tofaktorautentisering. Finn ut mer om tofaktorautentisering.

Endre sikkerhetsspørsmålene dine

1. Logg på appleid.apple.com.

2. Velg Kontosikkerhet under Pålogging og sikkerhet.

3. Under Sikkerhetsspørsmål velger du Endre sikkerhetsspørsmål.

4. Velg nye sikkerhetsspørsmål og svar, og velg deretter Oppdater.

5. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og velg Ferdig.

Det er meget viktig at du husker svarene på sikkerhetsspørsmålene dine for å unngå å bli låst ute fra kontoen din. Og sørg for at du legger til og bekrefter sikkerhetsadressen din. Hvis du glemmer svarene på sikkerhetsspørsmålene dine, trenger du en sikkerhetsadresse for å nullstille dem. Finn ut hva du kan gjøre hvis du glemmer svarene på sikkerhetsspørsmålene dine.