Om X11 for Mac

X11 er ikke lenger en del av Mac, men X11 tjener- og klientbiblioteker er tilgjengelig fra XQuartz-prosjektet.

Apple opprettet XQuartz-prosjektet for videre utvikling av og støtte for X11 på Mac. XQuartz-prosjektet var opprinnelig basert på versjonen av X11 som var inkludert i Mac OS X v10.5. Det har siden blitt utgitt flere versjoner av XQuartz med feilrettinger, støtte for nye funksjoner og ytterlige forbedring av X11-opplevelsen. Apple bidrar til XQuartz-prosjektet og har arbeidet for å sikre at X11 fungerer som forventet med macOS og de siste tilgjengelige versjonene av XQuartz.

X11 tjener- og klientbiblioteker for macOS er tilgjengelig fra XQuartz-prosjektet fra www.xquartz.org. Last ned den siste versjonen som er tilgjengelig.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.