Slik tvinger du en app til å avslutte på iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis en app ikke reagerer, kan du tvinge den til å avslutte.

Fremtving avslutning av en app

Fremtving avslutning av en app

1. På en iPhone X eller nyere eller på en iPad med iOS 12 kan du sveipe opp fra bunnen av Hjem-skjermen og stoppe litt midt på skjermen. På en iPhone 8 eller eldre kan du dobbeltklikke på Hjem-knappen for å vise de nyligst brukte appene
  2. Sveip til høyre eller venstre for å finne appen du vil lukke.
  3. Sveip opp på appens forhåndsvisning for å lukke appen.

Når de nyligst brukte appene vises, er ikke appene åpne, men de er i ventemodus for å hjelpe deg med å navigere og utføre flere oppgaver. Du bør kun tvinge en app til å avslutte hvis den ikke svarer.

Få hjelp

Finn ut hva du kan gjøre hvis en app avslutter uventet eller ikke vil åpne, eller hvis et program på Mac ikke reagerer.