iPhoto og Aperture: Bruke Bildestrøm

Les hvilke systemkrav som gjelder for bruk av Bildestrøm.

Min bildestrøm

Min bildestrøm er en iCloud-tjeneste der du kan vise nylige bilder på alle enhetene dine. Denne bildestrømfunksjonen krever OS X Lion v10.7.2 (eller nyere) og iPhoto 9.2 (eller nyere) eller Aperture 3.2 (eller nyere).

Delte bildestrømmer

Delte bildestrømmer lar deg dele valgte bilder med personer du velger. Denne bildestrømfunksjonen krever OS X Mountain Lion v10.8.2 (eller nyere) og iPhoto 9.4 (eller nyere) eller Aperture 3.4 (eller nyere).

Hvis du bruker en tidligere versjon av iPhoto 9:

• Hvis du kjøpte iPhoto i Mac App Store eller appen var forhåndsinstallert på datamaskinen sammen med OS X Lion (eller nyere), kan du oppdatere iPhoto i Mac App Store.
  • Hvis du installerte iPhoto fra DVD-platen iLife '11 eller appen var forhåndsinstallert på datamaskinen sammen med OS X Snow Leopard v10.6.8 (eller eldre), kan du oppdatere iPhoto med Programvareoppdatering (velg Programvareoppdatering fra Apple ()-menyen).

Merk: Bildestrøm er kompatibel med OS X Lion v10.7.2 (eller nyere).

Hvis du bruker iPhoto 8.x eller eldre:

• Du kan oppgradere til den nyeste versjonen av iPhoto ved å kjøpe appen i Mac App Store.

Hvis du bruker en eldre versjon av Aperture 3:

• Hvis du kjøpte Aperture i Mac App Store, kan du oppdatere Aperture i Mac App Store.
  • Hvis du kjøpte Aperture-DVD-platen, kan du oppdatere Aperture med Programvareoppdatering (velg Programvareoppdatering fra Apple ()-menyen).

Hvis du bruker Aperture 2.x eller eldre:

• Du kan oppgradere til den nyeste versjonen av Aperture ved å kjøpe appen i Mac App Store.