Skjul apper på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Du kan skjule eller laste ned apper på nytt på iOS-enheten din. Du kan også skjule eller oppheve skjulingen av apper i App Store på Mac.

Når du skjuler en app på iPhone, iPad eller iPod touch, vil det se ut som den aldri tidligere har vært nedlastet på enheter denne Apple ID-en har vært innlogget på. Når du skjuler en app, slettes den ikke fra noen av enhetene den allerede er lastet ned på. Finn ut hvordan du sletter apper som er lastet ned på iPhone, iPad eller iPod touch.

Når du skjuler en app på Mac, mottar du ikke varsler for den. Du ser den heller ikke på Kjøpt-skjermen i App Store på Mac.

Hvis du bruker Familiedeling og skjuler apper, blir appene også skjult for familiemedlemmene dine.

Finn ut hvordan du skjuler og opphever skjulingen av musikk, filmer, TV-serier, lydbøker og bøker.

iOS-apper

Du kan skjule apper i App Store på iPhone, iPad eller iPod touch.

Skjul iOS-apper

1. I App Store-appen trykker du på I dag-fanen nederst på skjermen.
  2. Trykk på sirkel med blå mann mot hvit bakgrunn eller på bildet ditt øverst til høyre, og trykk så på Kjøpt.
  3. Finn appen du vil skjule, sveip til venstre på den, og trykk på Skjul.

Hvis du er medlem av Familiedeling og skjuler en app du abonnerer på, mottar familieorganisatoren fremdeles varsler om belastninger hver gang abonnementet fornyes. Skjuling av en app avbryter ikke et abonnement. Les om hvordan du viser, endrer eller sier opp abonnementene dine.

Last ned skjulte iOS-apper på nytt

1. I App Store-appen trykker du på I dag-fanen nederst på skjermen.
  2. Trykk på sirkel med blå mann mot hvit bakgrunn eller på bildet ditt øverst til høyre, og trykk så på Apple-ID-en din. Du må kanskje autentisere Apple-ID-en din.
  3. Rull til iTunes i nettskyen-delen og trykk deretter på Skjulte kjøp.
  4. Finn appen du vil laste ned på nytt på enheten din, og trykk på .

Mac-apper

Du kan skjule eller oppheve skjulingen på Mac i App Store på Mac.

Skjul Mac-apper

1. Åpne App Store på Mac-maskinen. Hvis du ikke allerede er logget på, velger du Store > Logg på fra menyen øverst på dataskjermen. Deretter skriver du inn Apple-ID-en din og passordet ditt.
  2. Klikk på Kjøpt øverst i App Store-vinduet.
  3. Finn appen du vil skjule, og deretter høyreklikker eller Kontroll-klikker du på den og velger Skjul kjøp.
  4. Klikk på Skjul kjøp i bekreftelsesmeldingen som vises.

Appen forsvinner gradvis fra Kjøpt-listen når du klikker på Skjul kjøp. Appen nedenfor, hvis det er en der, erstatter den i Kjøpt-listen.

Opphev skjuling av Mac-apper

1. Åpne App Store på Mac-maskinen.
  2. Velg Store > Vis konto fra menylinjen øverst på dataskjermen. Autentiser Apple-ID-en din hvis du blir bedt om det.
  3. Rull ned til Skjulte elementer på Kontoinformasjon-siden. Klikk på Administrer til høyre for Skjulte kjøp.
  4. Finn appen du vil oppheve skjuling for.
  5. Klikk på Opphev skjuling, og klikk deretter på Ferdig.

Når du klikker på Ferdig, blir du tatt tilbake til Kjøpt-siden. Appen du har opphevet skjuling for, er nå synlig i Kjøpt-listen din.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.