Skjul kjøp fra App Store

Hvis du ikke vil se en app i listen over kjøp i App Store, kan du skjule den.

Hva skjer når du skjuler en app?

Når du skjuler en app, vises den ikke i listen over kjøp i App Store. Hvis du bruker Familiedeling, vises appen heller ikke i familiemedlemmenes kjøp, og familiemedlemmene kan heller ikke laste den ned på nytt. Men appen vises fortsatt i kjøpshistorikken din.

Når du skjuler en app, forsvinner den ikke fra enheten din, enheten til et familiemedlem eller andre enheter som er logget på med Apple-ID-en din. Hvis du vil fjerne en app fra Hjem-skjermen, tilpasser du Hjem-skjermen på iPhone.

Skjul apper på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. Trykk på kontoknappen  eller på bildet av deg øverst på skjermen.
  3. Trykk på Kjøpt. Trykk på Mine kjøp hvis du bruker Familiedeling.
    En iPhone med Kjøpt-valget i Konto-menyen.
  4. Finn appen du vil skjule, sveip til venstre på den, og trykk på Skjul.
    En iPhone som viser hva som skjer når du sveiper til venstre på en app i kjøpene dine og Skjul-knappen vises.
  5. Trykk på Ferdig.

Om oppheving av skjuling på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan ikke oppheve skjuling av en app på iPhone, iPad eller iPod touch, men du kan laste ned en app på nytt. Du trenger ikke å kjøpe appen på nytt.

1. Åpne App Store-appen.
  2. Trykk på kontoknappen  eller på bildet av deg øverst på skjermen.
  3. Trykk på navnet ditt eller Apple-ID-en. Du kan bli bedt om å logge på med Apple-ID-en.
    En iPhone som viser Konto-menyen med John Appleseeds Apple-ID valgt.
  4. Rull ned og trykk på Skjulte kjøp.
    iPhone viser Skjulte kjøp-menyelementet.
  5. Finn appen du vil laste ned, og trykk deretter på Last ned-knappen Last ned.

Skjul apper på Mac

1. Åpne App Store på Mac. Hvis du ikke er pålogget allerede, klikker du på Logg på nederst i det venstre sidepanelet, og deretter oppgir du Apple-ID-en og passordet ditt.
  2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet. Da vises appene du har kjøpt.
  3. Hold pekeren over appen, og se etter Flere valg-knappen Flere valg-knappen. Klikk på Flere valg-knappen Flere valg-knappen, og velg deretter Skjul kjøp.
    App Store på Mac viser menyen som dukker opp når du velger Flere valg-knappen. Skjul kjøp er valgt.
  4. Du blir spurt om du er sikker på at du vil skjule appen. Klikk på Skjul kjøp.

Opphev skjuling av apper på Mac

1. Åpne App Store på Mac.
  2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet, og klikk deretter på Vis informasjon øverst på skjermen. Logg på med Apple-ID-en din hvis du blir bedt om det.
  3. Gå til Skjulte elementer, og klikk på Administrer.
    App Store på Mac viser Skjulte elementer-delen på Kontoinformasjon-siden. Administrer-knappen er uthevet på bildet.
  4. Finn appen du vil oppheve skjulingen av.
  5. Klikk på Ikke skjul, og klikk deretter på Ferdig.
  6. Appen vises nå i Kjøpt-listen din igjen.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.