Skjul apper på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Du kan skjule eller laste ned apper på nytt på iOS-enheten din. Du kan også skjule eller oppheve skjulingen av apper i App Store på Mac.

Når du skjuler en app på iPhone, iPad eller iPod touch, og du ser på den samme appen i App Store, vil det ikke se ut som du har kjøpt den. Men selv om du skjuler appen, blir den ikke slettet fra enheten eller andre enheter som er logget på med den samme Apple-ID-en. Finn ut hvordan du sletter apper som er lastet ned på iPhone, iPad eller iPod touch.

Når du skjuler en app på Mac, mottar du ikke varsler for den. Du ser den heller ikke på Kjøpt-skjermen i App Store på Mac.

Hvis du bruker Familiedeling og skjuler apper, blir appene også skjult for familiemedlemmene dine.

Finn ut hvordan du skjuler og opphever skjulingen av musikk, filmer, TV-serier, lydbøker og bøker.

iOS-apper

Du kan skjule apper i App Store på iPhone, iPad eller iPod touch.

Skjul iOS-apper

1. I App Store-appen trykker du på I dag-fanen nederst på skjermen.
  2. Trykk på Min konto-knappen eller på bildet ditt øverst til høyre, og trykk på Kjøpt.
  3. Finn appen du vil skjule, sveip til venstre på den, og trykk på Skjul.
    Kjøpt-siden som viser en app etter at du sveiper til venstre på den.
  4. Trykk på Ferdig.

Hvis du er medlem i Familiedeling og skjuler en app du har abonnert på, mottar Organisatoren i familien fortsatt varsling om betaling hver gang abonnementet fornyes. Skjuling av en app avbryter ikke et abonnement. Les om hvordan du viser, endrer eller sier opp abonnementene dine.

Last ned skjulte iOS-apper på nytt

1. I App Store-appen trykker du på I dag-fanen nederst på skjermen.
  2. Trykk på Min konto-knappen eller bildet ditt i hjørnet øverst til høyre, og trykk på Apple-ID-en din. Du kan bli bedt om å logge på med Apple-ID-en din.
  3. Rull til iTunes i nettskyen-delen og trykk deretter på Skjulte kjøp.
  4. Finn appen du vil laste ned på enheten på nytt, og trykk på Last ned.
    Kjøpt-siden som viser apper med nedlastingssymbolet ved siden av seg.

Mac-apper

Du kan skjule eller oppheve skjulingen på Mac i App Store på Mac.

Skjul Mac-apper

1. Åpne App Store på Macen. Hvis du ikke er pålogget allerede, klikker på på Logg på nederst i det venstre sidepanelet, og deretter oppgir du  Apple-ID-en og passordet ditt.
  2. Klikk på navnet ditt nederst på det venstre sidepanelet. Da vises appene du har kjøpt.
  3. Hold pekeren over appen, og se etter Flere valg-knappen. Klikk på Flere valg-knappen, og velg Skjul kjøp.
    Kontosiden på App Store med Mer info-knappen som vises når du holder pekeren over en app.
  4. Klikk på Skjul kjøp i bekreftelsesmeldingen som vises.

Opphev skjuling av Mac-apper

1. Åpne App Store på Macen.
  2. Klikk på navnet ditt nederst i venstre sidepanel, og deretter klikker du på Vis Informasjon øverst til høyre. Logg på med Apple-ID-en din hvis du blir bedt om det.
  3. Gå til Skjulte elementer, og klikk på Administrer.
    En kobling i Skjulte elementer-delen som heter Administrer.
  4. Finn appen du vil opphev skjulingen av.
  5. Klikk på Ikke skjul, og klikk deretter på Ferdig.

Når du har klikker på på Ferdig, klikker du i hovedvinduet i App Store, og deretter oppdaterer du det. Appen vises nå i Kjøpt-listen din igjen.

Les mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.