Vis digitale hefter i iTunes på datamaskinen eller iPhone, iPad eller iPod touch

Vis hefter i iTunes på Mac eller PC, eller legg dem til iCloud Drive for å vise dem fra iPhone, iPad eller iPod touch.

Digitale hefter i iTunes er PDF-filer som inkluderer bilder, fotografier, «liner notes» eller annen informasjon relatert til et album.

På Mac eller PC

Når et album inkluderer et iTunes digitalt hefte, kan du laste det ned og vise det på Mac eller PC i iTunes:

1. Åpne iTunes og klikk på Bibliotek.
  2. I sidepanelet til venstre i iTunes-vinduet klikker du på Sanger.
  3. Rull gjennom kjøpene til du ser symbolet for digitalt hefte.
  4. Dobbeltklikk på heftet for å vise det. Avhengig av innstillingene dine kan heftet åpnes i et annet program enn iTunes.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Før du kan vise et digitalt hefte på en iOS-enhet må du legge til heftet i iCloud Drive ved hjelp av en Mac eller PC. Når heftet er lagret i iCloud Drive, kan du vise det på alle enhetene dine.

Legge til heftet på en Mac

1. Kontroller at iCloud Drive er konfigurert på datamaskinen.
  2. Finn heftet i iTunes ved å følge framgangsmåten ovenfor.
  3. Kontroll-klikk på heftesymbolet og velg «Vis i Finder».
  4. Når Finder-vinduet åpnes, kontroll-klikker du på det digitale heftet og velger kopier «Digitalt hefte – [Tittel].pdf».
  5. Klikk på iCloud Drive i Finder-sidefeltet.
  6. Kontroll-klikk i iCloud Drive-vinduet og velg Lim inn objekt. Heftet legges til i iCloud Drive.

Legge til heftet på en PC

1. Kontroller at iCloud Drive er konfigurert på datamaskinen.
  2. Finn heftet i iTunes ved å følge framgangsmåten ovenfor.
  3. Høyreklikk på heftesymbolet og velg «Vis i Windows Utforsker».
  4. Når Utforsker-vinduet åpnes, høyreklikker du på det digitale heftet og velger Kopier.
  5. Klikk på iCloud Drive i Utforsker-sidefeltet.
  6. Høyreklikk i iCloud Drive-vinduet og velg Lim inn. Heftet legges til i iCloud Drive.

Hvis heftet ikke er på datamaskinen

Hvis et kjøpt hefte ikke er på datamaskinen, laster du ned på nytt albumet som inkluderer heftet, fra iTunes Store.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.