Overfør bilder og videoer fra iPhone, iPad eller iPod touch

Se hvordan du overfører bilder og videoer fra iPhone, iPad eller iPod touch til Mac eller PC. Du kan også gjøre bildene dine tilgjengelige på alle enhetene dine med iCloud-bilder.

Velg hvor du vil beholde bildene og videoene dine

Gjør bildene og videoene dine tilgjengelige på alle enhetene dine med iCloud-bilder. Eller lagre dem lokalt bare på Macen eller PC-en.

iCloud-bilder

iCloud-bilder holder bildene og videoene dine trygge, oppdaterte og tilgjengelige automatisk på alle Apple-enhetene dine, på iCloud.com og til og med på PC-en. iCloud-bilder laster alltid opp og lagrer originale bilder i full oppløsning. Du kan beholde originaler med full oppløsning på alle enhetene dine, eller du kan spare plass med enhetsoptimaliserte versjoner i stedet. Uansett hva du velger, kan du laste ned originalene når du trenger dem. Alle endringer og redigeringer du gjør, oppdateres på alle enhetene dine.

Bildene og videoene du oppbevarer i iCloud-bilder, bruker iCloud-lagringsplassen din. Før du slår på iCloud-bilder, må du sørge for at du har tilstrekkelig plass i iCloud til å oppbevare hele samlingen der. Du kan se hvor mye plass du trenger og så oppgradere lagringsabonnementet om nødvendig.

Importer til Mac

Du kan bruke Bilder-programmet til å importere bilder fra iPhone, iPad eller iPod touch til Mac.

1. Koble iPhone, iPad eller iPod touch til Macen via en USB-kabel.
  2. Åpne Bilder-programmet.
  3. Bilder-programmet viser en Import-skjerm med alle bildene og videoene som er på den tilkoblede enheten. Hvis Import-skjermen ikke vises automatisk, klikker du på enhetsnavnet i Bilder-sidepanelet.
  4. Hvis du blir spurt, låser du opp iOS-enheten med sikkerhetskoden din. Hvis du ser meldingen Vil du godkjenne maskinen? på iOS-enheten din, trykker du på Godkjenn for å fortsette.
  5. Velg bildene du vil importere, og klikk på Importer markerte, eller klikk på Importer alle nye bilder.
  6. Vent til prosessen er ferdig, og koble deretter enheten fra Macen.

Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke kan importere bilder fra iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen.

Importer til PC

Du kan importere bilder til PC ved å koble enheten til datamaskinen og bruke Windows Bilder-appen:

1. Påse at du har den nyeste versjonen av iTunes på PC-en. Importering av bilder til PC krever iTunes 12.5.1 eller nyere.
  2. Koble til iPhone, iPad eller iPod touch til PC via en USB-kabel.
  3. Hvis du blir spurt, låser du opp iOS-enheten med sikkerhetskoden din.
  4. Hvis du ser meldingen Vil du godkjenne maskinen? på iOS-enheten din, trykker du på Godkjenn for å fortsette.

Deretter går du til Microsofts nettsted for å finne ut hvordan du importerer bilder til Windows Bilder-appen i Windows 10.

Hvis du har iCloud-bilder slått på, må du laste ned originalversjonene av bildene i full oppløsning til iPhone før du importerer dem til PC-en. Slik gjør du det.

Når du importerer videoer fra iOS-enheten til PC, kan noen bli rotert feil i Windows Bilder-appen. Du kan legge til videoene i iTunes for å spille dem av riktig vei.

Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke kan importere bilder fra iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen.

Les mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.