Identifisere en iPhone-modell

Les om hvordan du identifiserer iPhone-modellen din ved hjelp av modellnummeret og andre detaljer.

iPhone X

Lanseringsår: 2017
Kapasitet: 64 og 256 GB
Farger: Sølv og stellargrå
Modellnummer: A1865, A1901 og A1902 (Japan1)

Detaljer: iPhone X har en 5,8-tommers2 Super Retina-skjerm som dekker hele forsiden. Baksiden er av glass, og det sitter et bånd av rustfritt stål rundt rammen. Sideknappen er på høyre side av enheten. Det er 12 MP kameraer med vidvinkel og telelinse på baksiden. Det er en Quad-LED True Tone Flash på baksiden og en SIM-skuff på høyre side som inneholder et 4FF- («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på SIM-skuffen.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone X.

iPhone 8

Lanseringsår: 2017
Kapasitet: 64 og 256 GB
Farger: Gull, sølv og stellargrå
Modellnummer: A1863, A1905 og A1906 (Japan1)

Detaljer: Skjermen er på 4,7 tommer (diagonalt). Forsiden i glass er flat med avrundede kanter. Baksiden er av glass, og det sitter et bånd av anodisert aluminium rundt rammen. Sideknappen er på høyre side av enheten. Enheten har en solid Hjem-knapp med Touch ID. Det er en Quad-LED True Tone Flash på baksiden og en SIM-skuff på høyre side som inneholder et 4FF- («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på SIM-skuffen.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 8.

iPhone 8 Plus

Lanseringsår: 2017
Kapasitet: 64 og 256 GB
Farger: Gull, sølv og stellargrå
Modellnummer: A1864, A1897 og A1898 (Japan1)

Detaljer: Skjermen er på 5,5 tommer (diagonalt). Forsiden i glass er flat med avrundede kanter. Baksiden er av glass, og det sitter et bånd av anodisert aluminium rundt rammen. Sideknappen er på høyre side av enheten. Enheten har en solid Hjem-knapp med Touch ID. Det er 12 MP kameraer med vidvinkel og telelinse på baksiden. Det er en Quad-LED True Tone Flash på baksiden og en SIM-skuff på høyre side som inneholder et 4FF- («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på SIM-skuffen.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 8 Plus.

iPhone 7

Lanseringsår: 2016
Kapasitet: 32, 128 og 256 GB
Farger: Svart, gagatsvart, gull, rosegull og sølv, (PRODUCT)RED
Modellnummer på bakdekselet: A1660, A1778 og A1779 (Japan3)

Detaljer: Skjermen er 4,7 tommer (diagonalt). Forsiden i glass er flat med avrundede kanter. Baksiden er i anodisert aluminium. Dvale/vekke-knappen er på høyre side av enheten. Enheten har en solid Hjem-knapp med Touch ID. Det er en Quad-LED True Tone Flash på baksiden og en SIM-skuff på høyre side som inneholder et 4FF- («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på SIM-skuffen.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 7.

iPhone 7 Plus

Lanseringsår: 2016
Kapasitet: 32, 128 og 256 GB
Farger: Svart, gagatsvart, gull, rosegull og sølv, (PRODUCT)RED
Modellnummer på bakdekselet: A1661, A1784 og A1785 (Japan3)

Detaljer: Skjermen er 5,5 tommer (diagonalt). Forsiden i glass er flat med avrundede kanter. Baksiden er i anodisert aluminium. Dvale/vekke-knappen er på høyre side av enheten. Enheten har en solid Hjem-knapp med Touch ID. Det er et dobbelt 12 MP kamera på baksiden. Det er en Quad-LED True Tone Flash på baksiden og en SIM-skuff på høyre side som inneholder et 4FF- («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på SIM-skuffen.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 7 Plus.

iPhone 6s

Lanseringsår: 2015
Kapasitet: 16, 32, 64 og 128 GB
Farger: Stellargrå, sølv, gull, rosegull
Modellnummer på bakdekselet: A1633, A1688, A1700

Detaljer: Skjermen er på 4,7 tommer (diagonalt). Forsiden i glass er flat med avrundede kanter. Baksiden er i anodisert aluminium med en «S» inngravert med laser. Dvale/vekke-knappen er på høyre side av enheten. Hjem-knappen har Touch ID. Det er en True Tone LED-blits på baksiden og en SIM-skuff på høyre side som inneholder et 4FF («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på SIM-skuffen.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 6s.

iPhone 6s Plus

Lanseringsår: 2015
Kapasitet: 16, 32, 64 og 128 GB
Farger: Stellargrå, sølv, gull, rosegull
Modellnummer på bakdekselet: A1634, A1687, A1699

Detaljer: Skjermen er på 5,5 tommer (diagonalt). Forsiden er flat med avrundede kanter og er laget av glass. Baksiden er i anodisert aluminium med en «S» inngravert med laser. Dvale/vekke-knappen er på høyre side av enheten. Hjem-knappen har Touch ID. Det er en True Tone LED-blits på baksiden og en SIM-skuff på høyre side som inneholder et 4FF («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på SIM-skuffen.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 6s Plus.

iPhone 6

Lanseringsår: 2014
Kapasitet: 16, 32, 64 og 128 GB
Farger: Stellargrå, sølv, gull
Modellnummer på bakdekselet: A1549, A1586, A1589

Detaljer: Skjermen er på 4,7 tommer (diagonalt). Forsiden er flat med avrundede kanter og er laget av glass. Baksiden er i anodisert aluminium. Dvale/vekke-knappen er på høyre side av enheten. Hjem-knappen har Touch ID. Det er en True Tone LED-blits på baksiden og en SIM-skuff på høyre side som inneholder et 4FF («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på bakdekselet.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 6.

iPhone 6 Plus

Lanseringsår: 2014
Kapasitet: 16, 64 og 128 GB
Farger: Stellargrå, sølv, gull
Modellnummer på bakdekselet: A1522, A1524, A1593

Detaljer: Skjermen er på 5,5 tommer (diagonalt). Forsiden har avrundede kanter og er laget av glass. Baksiden er i anodisert aluminium. Dvale/vekke-knappen er på høyre side av enheten. Hjem-knappen har Touch ID. Det er en True Tone LED-blits på baksiden og en SIM-skuff på høyre side som inneholder et 4FF («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på bakdekselet.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 6 Plus.

iPhone SE

Lanseringsår: 2016
Kapasitet: 16, 32, 64 og 128 GB
Farger: Stellargrå, sølv, gull, rosegull
Modellnummer på bakdekselet: A1723, A1662, A1724

Detaljer: Skjermen er på 4 tommer (diagonalt). Glasset på forsiden er flatt. Baksiden er i anodisert aluminium med matte skråkanter og en innfelt logo i rustfritt stål. Dvale/vekke-knappen er på toppen av enheten. Hjem-knappen har Touch ID. Det er en True Tone LED-blits på baksiden og en SIM-skuff på høyre side som inneholder et 4FF («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på bakdekselet.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone SE.

iPhone 5s

Lanseringsår: 2013
Kapasitet: 16, 32 og 64 GB
Farger: Stellargrå, sølv, gull
Modellnummer på bakdekselet: A1453, A1457, A1518, A1528,
A1530, A1533

Detaljer: Fronten er flat og er laget av glass. Baksiden er i anodisert aluminium. Hjem-knappen inneholder Touch ID. Det er en True Tone LED-blits på baksiden og en SIM-skuff på høyre side som inneholder et 4FF («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på bakdekselet.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 5s.

iPhone 5c

Lanseringsår: 2013
Kapasitet: 8, 16 og 32 GB
Farger: Hvit, blå, rosa, grønn, gul
Modellnummer på bakdekselet: A1456, A1507, A1516, A1529, A1532

Detaljer: Fronten er flat og er laget av glass. Baksiden er i hardt polykarbonat (plast). Det er en SIM-skuff på høyre side med et 4FF («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på bakdekselet.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 5c.

iPhone 5

Lanseringsår: 2012
Kapasitet: 16, 32 og 64 GB
Farger: Svart og hvit
Modellnummer på bakdekselet: A1428, A1429, A1442

Detaljer: Fronten er flat og er laget av glass. Baksiden er i anodisert aluminium. Det er en SIM-skuff på høyre side med et 4FF («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er inngravert på bakdekselet.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 5.

iPhone 4s

Lanseringsår: 2011
Kapasitet: 8, 16, 32 og 64 GB
Farger: Svart og hvit
Modellnummer på bakdekselet: A1431 og A1387

Detaljer: Fronten og baksiden er flat og er laget av glass, og det er et bånd i rustfritt stål rundt kanten. Knappene for volum opp og ned er merket med «+»- og «–»-tegn. Det er en SIM-skuff på høyre side med et 3FF- («tredje formfaktor»)- eller mikro-SIM-kort.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 4s.

iPhone 4

Lanseringsår: 2010 (GSM), 2011 (CDMA)
Kapasitet: 8, 16 og 32 GB
Farger: Svart og hvit
Modellnummer på bakdekselet: A1349, A1332

Detaljer: Fronten og baksiden er flat og er laget av glass, og det er et bånd i rustfritt stål rundt kanten. Knappene for volum opp og ned er merket med «+»- og «–»-tegn. Det er en SIM-skuff på høyre side med et 3FF- («tredje formfaktor»)- eller mikro-SIM-kort. CDMA-modellen har ikke SIM-skuff.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 4.

iPhone 3GS

Lanseringsår: 2009
Kapasitet: 8, 16 og 32 GB
Farger: Svart og hvit
Modellnummer på bakdekselet: A1325, A1303

Detaljer: Baksiden er laget av plast. Pregingen på bakdekselet har samme klare og skinnende sølvfarge som Apple-logoen. Det er en SIM-skuff på toppen med et 2FF- («andre formfaktor»)- eller mini-SIM-kort. Serienummeret er trykt på SIM-skuffen.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 3GS.

iPhone 3G

Lanseringsår: 2008, 2009 (Kina)
Kapasitet: 8 og 16 GB
Modellnummer på baksiden: A1324, A1241

Detaljer: Baksiden er laget av plast. Pregingen på baksiden av telefonen er ikke så skinnende som Apple-logoen ovenfor. Det er en SIM-skuff på toppen med et 2FF- («andre formfaktor»)- eller mini-SIM-kort. Serienummeret er trykt på SIM-skuffen.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone 3G.

iPhone

Lanseringsår: 2007
Kapasitet: 4, 8 og 16 GB
Modellnummeret på bakdekselet er A1203.

Detaljer: Baksiden er laget av anodisert aluminium. Det er en SIM-skuff på toppen med et 2FF- («andre formfaktor»)- eller mini-SIM-kort. Serienummeret er inngravert på bakdekselet.

Se de tekniske spesifikasjonene for iPhone.

1. Modell A1902, A1906 og A1898 støtter LTE-bånd i Japan.
  2. Skjermen på iPhone X har avrundede hjørner, som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 148,6 mm (5,85 tommer) diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre).
  3. iPhone 7- og iPhone 7 Plus-modeller som selges i Japan (A1779 og A1785), inneholder FeliCa for betaling og sending med Apple Pay.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.