Om oppdateringen for Mac OS X v10.5.8

Mac OS X v10.5.8-oppdateringen anbefales for brukere av Mac OS X v10.5 . Den inkluderer generelle rettelser til operativsystemet som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac-maskinen.

Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Du kan bruke Time Machine.

Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert modifikasjoner til systemprogramvare fra tredjepart, eller hvis du har modifisert operativsystemet på annen måte.

Bruk Programvareoppdatering eller det frittstående installasjonsprogrammet for å oppdatere til Mac OS X v10.5.8.

Programvareoppdatering

Velg Programvareoppdatering fra Apple-menyen for å søke etter den nyeste Apple-programvaren på Internett automatisk, inkludert denne oppdateringen. Hvis datamaskinen ikke er oppdatert, kan du få tilbud om å installere flere programvareoppdateringer. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Enkelte oppdateringer må også installeres før andre, så du bør kjøre Programvareoppdatering mer enn én gang for å være sikker på at du har fått alle tilgjengelige oppdateringer.

Frittstående installeringsprogram

Last ned installeringsprogrammet for oppdateringen, og kjør programmet manuelt. Dette alternativet er nyttig hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men vil laste ned oppdateringen bare én gang. Disse versjonene av de frittstående installasjonsprogrammene er tilgjengelige fra Apple Support Nedlastinger.

Lær mer

I denne oppdateringen

Hvis du ønsker detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i oppdateringen, kan du besøke dette nettstedet.

• Oppgraderer Safari til versjon 4.0.2.
  • Forbedrer nøyaktigheten til fullt historikksøk i Safari 4.
  • Løser et problem med at visse oppløsninger ikke vises i Skjerm-ruten i Systemvalg.
  • Hvis du drar et Aperture-bilde til Automator starter nå en Aperture-handling i stedet for feilaktig å starte en iPhoto-handling.
  • Løser et problem som kunne hindre import av store bilde- og filmfiler fra digitalkameraer.
  • Forbedrer generell Bluetooth-pålitelighet med eksterne enheter, USB-webkameraer og skrivere.
  • Løser et problem som kunne forårsake lange oppstartstider.
  • Forbedrer påliteligheten for iCal.
  • Løser problemer med datapålitelighet i iDisk.
  • Forbedrer den generelle påliteligheten med AFP.
  • Forbedrer den generelle påliteligheten med Administrert klient.
  • Forbedrer kompatibilitet og pålitelighet ved tilkobling til AirPort-nettverk.
  • Forbedrer påliteligheten til Sync Service.
  • Inkluderer ekstra støtte for RAW-bilder for flere kameraer fra tredjepart.
  • Forbedrer kompatibilitet med enkelte eksterne USB-harddisker.
  • Inkluderer de nyeste sikkerhetsrettelsene.
  • Løser et problem med DictionaryTrainer og Japanese Language Analysis.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.