Bruk Søk på iPhone, iPad eller iPod touch

Med Søk finner du raskt hva som helst på enheten din og internett. Søk drives av Siri og kommer med forslag og oppdaterer resultatene etter hvert som du skriver.

Sveip for å søke

Prøver du å finne en kontakt, e-post eller restaurant i nærheten? Du finner raskt det du leter etter, fra Hjem-skjermen på enheten.

1. Sveip nedover fra midten av Hjem-skjermen.
  2. Trykk på Søk-feltet, og skriv inn det du leter etter. Søk oppdaterer resultatene i sanntid, etter hvert som du skriver.
  3. For flere resultater kan du trykke på Vis flere eller søke i en app ved å trykke på Søk i app.
  4. Trykk på et søkeresultat for å åpne det.

Endre søkeinnstillinger

Du kan endre søkeinnstillingene for å begrense hvilke apper og resultater som vises mens du søker. Slik gjør du det:

1. Gå til Innstillinger > Siri og søk.
  2. Rull ned, og velg en app.
  3. Velg deretter Vis i søk, Foreslå snarveier eller Vis Siri-forslag for å tillate eller hindre at resultater og forslag til snarveier vises. Når du slår av disse funksjonene, har du muligheten til å velge Vis app. Slå av funksjonen for å hindre at appen vises i søkeresultatene dine.

Du kan også aktivere Forslag på låst skjerm for å hindre at en app vises på låseskjermen som et Siri-forslag. Finn ut mer om Siri-forslag