Last ned de tidligere kjøpene dine

Finn tidligere kjøp i iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller Apple TV.

Du må gjøre følgende før du får tilgang til et tidligere kjøp:

1. Sørg for at du har de nyeste versjonene av programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch samt på Mac.
  2. Logg deg på med Apple-ID-en du brukte til det opprinnelige kjøpet. Følg denne framgangsmåten for å se hvilken Apple-ID du brukte til å laste ned et objekt.
    Hvis du ser meldingen «Denne enheten er knyttet til en annen Apple-ID. Du kan ikke knytte denne enheten til en annen Apple-ID på [tall] dager», kan det hende du må vente med å laste ned kjøpene dine. Finn ut mer om tilknyttede enheter.
  3. Undersøk om kjøpene du ser etter, er skjult. Hvis kjøpene er skjult, vil du kanskje ikke se dem selv om du har fulgt framgangsmåten nedenfor. Finn ut hvordan du viser skjulte kjøp.
  4. Se om innholdet er tilgjengelig for ny nedlasting. Tidligere kjøpte objekter er kanskje ikke tilgjengelige hvis de ikke lenger finnes i iTunes Store. Kontroller også om du befinner deg i et land der du kan laste ned objekter på nytt. Hvis du har endret Apple-ID-en til å gjelde for et annet land, kan du ikke laste ned objekter som er kjøpt i det tidligere landet.

Hvis du er medlem av Apple Music, vil ikke objekter du har arkivert for ekstern bruk, bli vist sammen med de kjøpte objektene. Les mer om Apple Music.

Hvis du bruker Familiedeling, kan du laste ned innhold som er kjøpt av andre medlemmer i familiegruppen.

Last ned en sang på nytt

Du kan laste ned sanger på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac eller PC. Du kan høre på tidligere kjøpte sanger på Apple TV, men de lastes ikke ned til enheten.

På en iPhone eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Trykk på Mer i menyen nederst på skjermen.
  3. Trykk på Kjøpt og deretter på Musikk.
  4. Trykk på Ikke på denne iPhone eller Ikke på denne iPod.
  5. Rull for å finne sangen du vil laste ned, og trykk på den.
  6. Trykk på nedlastingssymbolet  til høyre for tittelen. Sangen lastes ned til enheten.

På en iPad

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Trykk på Kjøpt.
  3. Trykk på Ikke på denne iPad.
  4. Rull for å finne sangen du vil laste ned, og trykk på den.
  5. Trykk på nedlastingssymbolet  til høyre for tittelen. Sangen lastes ned til enheten.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på Logg på og oppgi Apple-ID og passord.
    iTunes-pålogging
  3. Klikk på navnet ditt og velg Kjøpt fra menyen.
    kjøpt-menyen i iTunes
  4. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å vise kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
    musikk som ikke er i biblioteket mitt
  5. Rull for å finne objektet du vil laste ned.
  6. Klikk på nedlastingssymbolet   i øverste høyre hjørne av objektet du vil laste ned. Sangen lastes ned til biblioteket.

På en Apple TV

Når du lytter til musikk på Apple TV, laster du den ikke ned til enheten. Følg denne framgangsmåten for å finne tidligere kjøp du kan spille av:

1. Velg Musikk eller Min musikk fra Hjem-skjermen.
  2. Marker sangen du vil lytte til.

Last ned en film, et TV-program eller en musikkvideo på nytt

Du kan bare laste ned filmer, TV-programmer eller musikkvideoer som du har kjøpt fra iTunes Store, på nytt. Leide filmer er ikke tilgjengelige for ny nedlasting.

Du kan laste ned filmer, TV-programmer og musikkvideoer på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac eller PC. Du kan se tidligere kjøpte filmer, TV-programmer eller musikkvideoer på Apple TV, men de lastes ikke ned til enheten.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på Innstillinger > Videoer og påse at Vis all videoer er på.
  2. Trykk på Videoer-appen.
  3. Trykk på Filmer, TV-programmer eller Musikkvideoer nederst på siden.
    nederste videoer-meny
  4. Finn objektet du vil laste ned.
  5. Trykk på nedlastingssymbolet  .

Hvis du ikke finner et objekt i Videoer ved å følge denne framgangsmåten, laster du det ned fra iTunes Store-appen:

• iPhone eller iPod touch: Trykk på iTunes Store-appen og gå til Mer > Kjøpt.
  • iPad: Trykk på iTunes Store-appen og deretter på Kjøpt.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på Logg på og oppgi Apple-ID og passord.
    iTunes-pålogging
  3. Klikk på navnet ditt og velg Kjøpt fra menyen.
    kjøpt-menyen i iTunes
  4. Klikk på Filmer eller TV-programmer øverst til høyre på skjermen.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å vise kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen. Rull for å finne objektet du vil laste ned.
    filmer som ikke er i biblioteket mitt
  6. Klikk på nedlastingssymbolet  i øverste høyre hjørne av objektet du vil laste ned. Objektet lastes ned til biblioteket.

På en Apple TV

Når du ser på en film, et TV-program eller en musikkvideo på Apple TV, laster du ikke innholdet ned til enheten. Følg disse trinnene for å finne tidligere kjøpte filmer, TV-programmer eller musikkvideoer å spille av:

1. Velg Filmer eller TV-programmer fra Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt.
  3. Velg objektet du vil se.
  4. Velg Spill av.

Følg denne framgangsmåten for å finne en musikkvideo du har kjøpt tidligere:

1. Velg Musikk eller Min musikk fra Hjem-skjermen.
  2. Velg Musikkvideoer.
  3. Velg videoen du vil se.

Last ned en app på nytt

Du kan laste ned apper på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac, PC eller Apple TV (4. generasjon). Du kan også laste ned noenkjøp i app på nytt.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. På en iPhone eller iPod touch: Trykk på Oppdateringer og deretter på Kjøpt.
    På en iPad: Trykk på Kjøpt.
  3. Rull for å finne appen du vil laste ned.
  4. Trykk på nedlastingssymbolet  . Når appen er lastet ned, kan du åpne den fra Hjem-skjermen.

På en Mac eller PC

Du kan laste ned apper til iOS-enheter på nytt i iTunes og programmer til datamaskinen i Mac App Store.

Fra iTunes

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på Logg på og oppgi Apple-ID og passord.
    iTunes-pålogging
  3. Klikk på navnet ditt og velg Kjøpt fra menyen.
    kjøpt-menyen i iTunes
  4. Klikk på Apper øverst til høyre på skjermen.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å vise kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Rull for å finne objektet du vil laste ned.
  7. Klikk på nedlastingssymbolet  i øverste høyre hjørne av objektet du vil laste ned. Appen lastes ned til biblioteket.

Fra Mac App Store

1. Åpne Mac App Store.
  2. Klikk på Kjøp øverst i vinduet. Da vises appene du har kjøpt.
    apper kjøpt i mac app store
  3. Rull for å finne appen du vil laste ned.
  4. Klikk på Installer eller Last ned til høyre for objektet du vil laste ned. Appen lastes ned til datamaskinen.

På Apple TV (4. generasjon)

1. Velg App Store på Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt.
  3. Finn og velg appen du vil laste ned på nytt.
  4. Velg Installer-symbolet  . Appen lastes ned til enheten.

Last ned kjøp i app på nytt

Noen Kjøp i program som spillvaluta eller tips, er forbruksvarer. Det vil si at du bruker dem opp når du bruker dem. Du kan bare gjenopprette kjøp som ikke er forbruksvarer. Finn ut mer om kjøp i app.

Last ned en bok på nytt

Du kan laste ned bøker i iBooks på nytt på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac (med OS X Mavericks eller nyere), eller i iTunes på en PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iBooks-appen.
    Hvis du bruker iBooks 3.2 eller eldre, trykker du på Butikk.
  2. Trykk på Kjøpt i det nederste navigeringsfeltet.
    kjøpt-knappen på den nederste iBooks-menyen
  3. Trykk på nedlastingssymbolet   ved siden av boken du vil laste ned. Boken lastes ned til enheten.

På en Mac

1. Åpne iBooks.
  2. Klikk på iBooks Store.
  3. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Apple-ID-en og passordet ditt.
  4. Klikk på Kjøpt under Hurtigkoblinger til høyre i iBooks Store.
    iBooks-hurtigkoblinger
  5. Marker Ikke i mitt bibliotek for å vise kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
    kjøpte iBooks som ikke er i biblioteket mitt
  6. Rull for å finne boken du vil laste ned.d.
  7. Klikk på nedlastingssymbolet   i øverste høyre hjørne av objektet du vil laste ned. Boken lastes ned til biblioteket.

På en PC

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på Logg på og oppgi Apple-ID og passord.
    iTunes-pålogging i Windows
  3. Klikk på navnet ditt og velg Kjøpt fra menyen.
    kjøpt-menyen i iTunes for Windows
  4. Klikk på Bøker øverst til høyre på skjermen.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å vise kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
    iTunes for Windows; bøker som ikke er i biblioteket mitt
  6. Rull for å finne objektet du vil laste ned.
  7. Klikk på nedlastingssymbolet  i øverste høyre hjørne av objektet du vil laste ned. Boken lastes ned til biblioteket.

Last ned en lydbok på nytt

Du kan laste ned lydbøker i iBooks på nytt på en iPhone, iPad eller iPod touch (iOS 8.4 eller nyere) eller i iTunes på en Mac eller PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iBooks-appen.
  2. Trykk på Søk på den nederste navigasjonslinjen, og søk etter lydboken du vil laste ned.
  3. Trykk på Lydbøker.
  4. Rull for å finne lydboken du vil laste ned, og trykk på den.
  5. Trykk på nedlastingssymbolet   . Lydboken lastes ned til enheten.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på iTunes Store.
  3. Søk etter lydboken du vil laste ned.
  4. Trykk på Lydbøker i listen på høyre side av vinduet.
  5. Rull for å finne lydboken du vil laste ned, og klikk på Last ned under lydboken. Lydboken lastes ned til biblioteket.

Ringetoner eller toner

Hvis du har sikkerhetskopiert disse objektene på Mac-maskinen eller PC-en, kan du synkronisere objektene til iOS-enheten. Du kan ikke laste ned disse objektene på nytt fra iTunes i skyen.

Finn ut hvordan du gjenoppretter manglende toner på iPhone, iPad eller iPod touch som kjører iOS 8.1.1.

Finn ut mer

Noen av kjøpene kan være i en nedlastingskø. Finn ut hvordan du ser etter tilgjengelige nedlastinger. Du kan få alle kjøp til å lastes ned automatisk til en enhet eller datamaskinen hvis du slår på automatiske nedlastinger.

Hvis nedlastingen ble avbrutt, kan du finne ut hvordan du fortsetter nedlastingen.

Hvis du ikke finner et objekt du har kjøpt i iTunes Store, rapporterer du et problem med objektet. Du kan rapportere et problem med et kjøp som er gjort i løpet av de siste 90 dagene. Hvis du har problemer med eldre kjøp, kontakter du iTunes Store-kundestøtte.

Når du har lastet ned kjøpene dine, bør du sikkerhetskopiere iTunes-biblioteket. Tidligere kjøp kan være utilgjengelige hvis de har blitt refundert eller ikke finnes i iTunes Store.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: