Laste ned tidligere kjøp fra iTunes i nettskyen

Med iTunes i nettskyen får du tilgang til tidligere kjøp fra iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store.

Før du begynner

1. Logg på med Apple-ID-en som du brukte for det opprinnelige kjøpet. Følg denne framgangsmåten for å se hvilken Apple-ID du brukte til å laste ned et objekt.
  2. Undersøk om kjøpene du ser etter, er skjult. Hvis kjøpene er skjult, ser du dem kanskje ikke selv etter at du har fulgt framgangsmåten nedenfor. Finn ut hvordan du viser skjulte kjøp.
  3. Se om innholdet er tilgjengelig for ny nedlasting. Tidligere kjøpte objekter er kanskje ikke tilgjengelig hvis de ikke lenger finnes i iTunes Store. Pass også på at du er i et land der iTunes i nettskyen er tilgjengelig. Hvis du endret Apple-ID-en fra ett land til et annet, kan du ikke laste ned objekter du har kjøpt i det forrige landet.

Hvis du bruker Familiedeling, kan du laste ned innhold som er kjøpt av andre medlemmer i familiegruppen.

Laste ned en sang på nytt

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på Innstillinger > Musikk og påse at Vis all musikk er på.
  2. Trykk på Musikk-appen.
  3. Finn objektet du vil laste ned.
  4. Trykk på nedlastingssymbolet  .

Hvis du ikke finner et objekt i Musikk ved å følge denne framgangsmåten, laster du det ned fra iTunes Store-appen:

• iPhone eller iPod touch: Trykk på iTunes Store-appen. Gå deretter til Mer > Kjøpt. Trykk på Ikke på denne iPhone eller Ikke på denne iPad. Bla for å finne sangen du vil laste ned, og trykk på den. Trykk på Last ned-symbolet   ved siden av den. Objektet lastes ned til enheten.
  • iPad: Trykk på iTunes Store-appen og deretter på Kjøpt.Trykk på Ikke på denne iPad. Bla for å finne sangen du vil laste ned, og trykk på den. Trykk på Last ned-symbolet   ved siden av den. Objektet lastes ned til enheten.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på Musikk   øverst til venstre.
  3. Klikk på iTunes Store.
  4. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Apple-ID-en og passordet ditt.
  5. Klikk på Kjøpt under Snarveier til høyre i iTunes Store.
  6. Marker Ikke i mitt bibliotek for å vise kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  7. Bla for å finne objektet du vil laste ned. Du kan bla gjennom ved å bruke menyen til venstre i iTunes.
    Hvis du har mer enn 2000 sanger, vil du se Nylige kjøp i stedet for Alle sanger eller Album.
  8. Klikk på Last ned-symbolet   øverst til høyre på objektet du vil laste ned. Appen lastes ned til biblioteket.
    Hvis et objekt allerede er i biblioteket, vises ikke nedlastingssymbolet.

På en Apple TV

1. Velg Musikk fra Apple TV-hovedmenyen.
  2. Marker sangen du vil lytte til.

Laste ned på nytt en film, et TV-program eller en musikkvideo

Du kan bare laste ned på nytt en film, et TV-program eller en musikkvideo som du har kjøpt fra iTunes Store. Leide filmer er ikke tilgjengelig for ny nedlasting.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på Innstillinger > Videoer og påse at Vis all videoer er på.
  2. Trykk på Videoer-appen.
  3. Trykk på Musikk, Musikkvideoer eller TV-programmer nederst på siden.
  4. Finn objektet du vil laste ned.
  5. Trykk på nedlastingssymbolet  .

Hvis du ikke finner et objekt i Videoer ved å følge denne framgangsmåten, laster du det ned fra iTunes Store-appen:

• iPhone eller iPod touch: Trykk på iTunes Store-appen og gå til Mer > Kjøpt.
  • iPad: Trykk på iTunes Store-appen og deretter på Kjøpt.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på Mer (tre prikker) øverst til venstre.
  3. Klikk på Filmer   eller TV-programmer   fra lokalmenyen.
  4. Klikk på iTunes Store.
  5. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Apple-ID-en og passordet ditt.
  6. Klikk på Kjøpt under Snarveier til film eller Snarveier til TV-programmer til høyre i iTunes Store.
  7. Marker Ikke i mitt bibliotek for å vise kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  8. Bla for å finne objektet du vil laste ned.
  9. Klikk på Last ned-symbolet   øverst til høyre på objektet du vil laste ned. Appen lastes ned til biblioteket.
    Hvis et objekt allerede er i biblioteket, vises ikke nedlastingssymbolet.

På en Apple TV

1. På hovedmenyen til Apple TV velger du Filmer > Kjøpt eller TV-programmer > Kjøpt.
  2. Velg objektet du vil se.
  3. Velg Spill.

Slik laster du ned på nytt en musikkvideo:

1. Velg Musikk fra Apple TV-hovedmenyen.
  2. Velg videoen du vil se.

Laste ned på nytt en app

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på App Store.
  2. På en iPhone eller iPod touch: Trykk på Oppdateringer og deretter på Kjøpt.
    På en iPad: Trykk på Kjøpt.
  3. Bla for å finne objektet du vil laste ned.
  4. Trykk på nedlastingssymbolet  . Når appen er lastet ned, kan du åpne den fra Hjem-skjermen.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på Mer (tre prikker) øverst til venstre.
  3. Velg Apper   fra lokalmenyen.
  4. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Apple-ID-en og passordet ditt.
  5. Klikk på Kjøpt under Snarveier til høyre i App Store.
  6. Marker Ikke i mitt bibliotek for å vise kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  7. Bla for å finne objektet du vil laste ned.
  8. Klikk på Last ned-symbolet   øverst til høyre på objektet du vil laste ned. Appen lastes ned til biblioteket.
    Hvis du allerede har et objekt i biblioteket, vil ikke nedlastingssymbolet bli vist.

Fra Mac App Store

1. Åpne Mac App Store.
  2. Klikk på Kjøp øverst i vinduet. Da vises apper du har kjøpt.
  3. Bla for å finne appen du vil laste ned.
  4. Klikk på Installer eller Last ned til høyre for objektet du vil laste ned. Appen lastes ned til datamaskinen.

Laste ned på nytt Kjøp i program

Noen Kjøp i program som spillvaluta eller tips, er forbruksvarer, som betyr at du forbruker dem gjennom bruk. Du kan bare gjenopprette kjøp som ikke er forbruksvarer. Les mer om Kjøp i program.

Laste ned en bok på nytt

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på iBooks.
    Hvis du bruker iBooks 3.2 eller eldre, trykker du på Butikk.
  2. Trykk på Kjøpt i det nederste navigeringsfeltet.
  3. Trykk på Last ned-symbolet   ved siden av boken du vil laste ned. Boken lastes ned til enheten.

På en Mac eller PC

1. Åpne iBooks.
  2. Klikk på iBooks Store.
  3. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Apple-ID-en og passordet ditt.
  4. Klikk på Kjøpt under Snarveier til høyre i iBooks Store.
  5. Marker Ikke i mitt bibliotek for å vise kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Bla for å finne boken du vil laste ned.
  7. Klikk på Last ned-symbolet   øverst til høyre på objektet du vil laste ned. Appen lastes ned til biblioteket.
    Hvis et objekt allerede er i biblioteket, vises ikke nedlastingssymbolet.

Lydbøker

Hvis du har sikkerhetskopiert disse objektene på Mac-maskinen eller PC-en, kan du synkronisere objektene til iOS-enheten. Du kan ikke laste ned disse objektene på nytt fra iTunes i nettskyen.

Ringetoner eller toner

Hvis du har sikkerhetskopiert disse objektene på Mac-maskinen eller PC-en, kan du synkronisere objektene til iOS-enheten. Du kan ikke laste ned disse objektene på nytt fra iTunes i nettskyen.

Finn ut hvordan du gjenoppretter manglende toner på iPhone, iPad eller iPod touch som kjører iOS 8.1.1.

Lær mer

Noen av kjøpene kan være i en nedlastingskø. Finn ut hvordan du ser etter tilgjengelige nedlastinger. Du kan få alle kjøp til å lastes ned automatisk til en enhet eller datamaskinen hvis du slår på automatiske nedlastinger.

Hvis nedlastingen ble avbrutt, kan du finne ut hvordan du fortsetter nedlastingen.

Hvis du ikke kan finne objektet du kjøpte i iTunes Store, rapporterer du et problem med objektet. Du kan rapportere et problem med et kjøp som er gjort i løpet av de siste 90 dagene. Hvis du har problemer med et eldre kjøp, kontakter du iTunes Store-kundestøtte.

Når du har lastet ned kjøpene dine, bør du sikkerhetskopiere iTunes-biblioteket. Tidligere kjøp kan være utilgjengelige hvis de har blitt refundert eller ikke finnes i iTunes Store.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret:
Nyttig?

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)