Last ned musikk, filmer, TV-programmer, apper og bøker på nytt fra iTunes Store, iBooks Store og App Store

Du kan laste ned kjøpte sanger, albumer, filmer, TV-programmer, apper, bøker eller lydbøker på nytt.

Før du kan laste ned objekter du har kjøpt fra iTunes Store, App Store eller iBooks Store på nytt:

1. Logg på alle enhetene dine med samme Apple-ID. (Hvis du vil laste ned et objekt du har kjøpt med en annen Apple-ID på nytt, må du logge på med den Apple-ID-en.)
  2. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iTunesiOS og macOS.

Fremgangsmåten i denne artikkelen er for personer som ikke er medlem av noen Familiedeling-gruppe. Hvis du bruker Familiedeling, kan du finne ut hvordan du laster ned innhold kjøpt av andre familiemedlemmer.

For å se en liste med tidligere kjøp eller finne ut hvilken Apple-ID du brukte for å kjøpe et objekt, kan du se kjøpshistorikken. Hvis du ser noe i kjøpshistorikken din som du ikke kjenner igjen, kan du få hjelp til å identifisere ukjente belastninger på bank- kredittkort- eller debetkortkortutskrifter.

Få hjelp hvis du ikke kan laste ned et objekt eller ikke ser det tidligere kjøpet du vil laste ned på nytt.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Last ned en sang, et album eller en musikkvideo på nytt

Du kan laste ned sanger, albumer og musikkvideoer på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac eller PC. Du kan lytte til eller spille av tidligere kjøpte sanger, albumer og musikkvideoer på Apple TV, men de lastes ikke ned til enheten din.

Hvis du er medlem av Apple Music, vises ikke objekter du laster ned for å lytte til uten nettilgang i kjøpsoversikten din.

På iPhone eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Mer > Kjøpt > Musikk.
  3. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  4. Finn sangen, albumet eller musikkvideoen du vil laste ned, og trykk på objektet.
  5. Trykk på nedlastingssymbol til høyre for tittelen. Sangen, albumet eller musikkvideoen lastes ned til enheten din.

På iPad

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Trykk på Kjøpt > Musikk.
  3. Trykk på «Ikke på denne iPaden».
  4. Finn sangen, albumet eller musikkvideoen du vil laste ned, og trykk på objektet.
  5. Trykk på nedlastingssymbol til høyre for tittelen. Sangen, albumet eller musikkvideoen lastes ned til enheten din.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.
  4. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  5. Finn sangen, albumet eller musikkvideoen du vil laste ned, og klikk deretter på nedlastingssymbol øverst til høyre. Sangen, albumet eller musikkvideoen lastes ned til biblioteket ditt.

På Apple TV

Når du lytter til musikk på Apple TV, laster du den ikke ned til enheten. Følg denne fremgangsmåten for å finne tidligere kjøp du kan spille av:

1. Velg Musikk eller Min musikk fra Hjem-skjermen.
  2. Finn sangen, albumet eller musikkvideoen du vil lytte til eller se på.
  3. Velg Spill av.

Last ned filmer eller TV-programmer på nytt

Du kan laste ned filmer og TV-programmer på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac eller PC. Du kan se tidligere kjøpte filmer eller TV-programmer på Apple TV, men de lastes ikke ned til enheten.

Du kan laste ned leide filmer til én enhet om gangen i løpet av leieperioden. Finn ut mer om nedlasting av leide objekter fra iTunes Store.

På iPhone, iPad eller iPod touch

På iPhone, iPad eller iPod touch kan du laste ned filmer og TV-programmer på nytt i TV-appen1 eller Videoer-appen. Du kan også laste ned objekter fra iTunes Store-appen på nytt.

1 TV-appen er bare tilgjengelig i enkelte land og regioner. Se for å finne ut om TV-appen er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

TV-app

I TV-appen kan du laste ned objekter du har kjøpt fra iTunes Store, på nytt.

1. Åpne TV-appen.
  2. Trykk på Bibliotek fra menyen nederst på skjermen.
  3. Trykk på Filmer eller TV-programmer – avhengig av hva du vil laste ned. Hvis du har leid filmer som er tilgjengelig for nedlasting, ser du også Leide objekter under Bibliotek. For å laste ned leide objekter på nytt må du ha iOS 10.3 eller nyere og iTunes 12.6 eller nyere.
  4. Finn filmen eller TV-programmet du vil laste ned på nytt, og trykk på objektet.
  5. Trykk på . Videoen lastes ned til enheten.

Videoer-app

1. Åpne Videoer-appen.
  2. Avhengig av hva du vil laste ned, trykker du på Filmer eller TV-programmer nederst på skjermen. Hvis du har leid filmer som er tilgjengelig for nedlasting, ser du også Leide objekter-fanen. For å laste ned leide objekter på nytt må du ha iOS 10.3 eller nyere og iTunes 12.6 eller nyere.
  3. Finn filmen eller TV-programmet du vil laste ned på nytt, og trykk på objektet.
  4. Trykk på nedlastingssymbol . Videoen lastes ned til enheten.

Hvis du ikke ser objektet du vil laste ned, går du til Innstillinger > Videoer og sørger for at Vis iTunes-kjøp er på.

iTunes Store

Hvis du ikke finner et objekt i TV-appen eller Video-appen, kan du laste det ned fra iTunes Store-appen:

1. På iPhone eller iPod touch: Åpne iTunes Store-appen, og trykk på Mer > Kjøpt.
    På iPad: Åpne iTunes Store-appen, og trykk på Kjøpt.
  2. Trykk på Filmer eller TV-programmer – avhengig av hva du vil laste ned.
  3. Finn filmen eller TV-programmet du vil laste ned på nytt, og trykk på objektet.
  4. Trykk på nedlastingssymbol . Videoen lastes ned til enheten.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.
  4. Avhengig av hva du vil laste ned, klikker du på Filmer eller TV-programmer øverst til høyre i iTunes-vinduet. Hvis du har leid filmer som er tilgjengelig for nedlasting, ser du også Leide objekter-fanen. For å laste ned leide objekter på nytt må du ha iOS 10.3 eller nyere og iTunes 12.6 eller nyere.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn sangen, albumet eller musikkvideoen du vil laste ned, og klikk deretter på nedlastingssymbol øverst til høyre. Filmen eller TV-programmet lastes ned til biblioteket ditt.

På Apple TV

Når du ser på en film eller et TV-program på Apple TV, laster du ikke innholdet ned til enheten. Finn tidligere kjøpte filmer og TV-programmer i TV-appen eller i Filmer- eller TV-programmer-appene.

TV-app

1. Åpne TV-appen fra Hjem-skjermen.
  2. Velg Bibliotek fra menyen øverst på skjermen.
  3. Velg objektet du vil se.
  4. Velg Spill av.

Filmer- eller TV-programmer-appene

1. Åpne Filmer-appen eller TV-programmer-appen fra Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt fra menyen øverst på skjermen.
  3. Velg objektet du vil se.
  4. Velg Spill av.

Last ned en app på nytt

Du kan laste ned apper på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac eller Apple TV (4. generasjon). Du kan også laste ned noen kjøp i app på nytt.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. I App Store-appen trykker du på I dag-fanen nederst på skjermen.
  2. Trykk på sirkel med blå mann mot hvit bakgrunn eller på bildet ditt øverst til høyre, og trykk så på Kjøpt.
  3. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  4. Finn appen du vil laste ned, og trykk på blå sky med pil som peker nedover . Appen lastes ned til enheten.

På Mac

1. Åpne App Store på Mac-maskinen.
  2. Klikk på Kjøpt øverst i vinduet.
  3. Finn appen du vil laste ned, og klikk på Installer eller Last ned til høyre for appen. Appen lastes ned til datamaskinen din.

Du må installere macOS på nytt for å kunne installere Safari, Mail, App Store eller andre apper som følger med Mac-operativsystemet, på nytt. macOS Sierra eller nyere vises ikke i Kjøpt-fanen. I stedet bruker du søkefeltet øverst til høyre for å finne og åpne App Store-siden for den aktuelle macOS-versjonen.

Før du kan installere på nytt en app som er installert fra før, må du flytte appen til papirkurven. Hvis du fortsatt ser en Åpne-knapp i stedet for en Last ned- eller Installer-knapp på Kjøpt-fanen, velger du Butikk > Last inn siden på nytt i menylinjen.

For å installere oppdateringer for apper som er installert fra før, bruker du i stedet Oppdateringer-fanen. Finn ut mer om å oppdatere programvaren på Mac.

På Apple TV (4. generasjon)

1. Velg App Store på Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt.
  3. Finn og velg appen du vil laste ned på nytt.
  4. Velg installeringssymbol . Appen lastes ned til enheten din.

Last ned kjøp i app på nytt

Noen kjøp i app, som spillvaluta eller tips, er forbruksvarer. Det betyr at de utløper etter hvert som du bruker dem. Du kan bare gjenopprette kjøp som ikke er forbruksvarerFå hjelp med kjøp i app.

Last ned en bok på nytt

Bøker i iBooks kan lastes ned på nytt på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iBooks-appen.
  2. Trykk på Kjøpt nederst på skjermen og deretter på Bøker.
  3. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  4. Finn boken du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol . Boken lastes ned til enheten.

På Mac

1. Åpne iBooks.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din: Fra menylinjen øverst på skjermen velger du Butikk > Logg på.
  3. Klikk på iBooks Store.
  4. Klikk på Kjøpt under Snarveier til høyre i iBooks Store.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn boken du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol øverst til høyre. Boken lastes ned til biblioteket ditt.

Last ned en lydbok på nytt

Lydbøker i iBooks kan lastes ned på nytt på iPhone, iPad eller iPod touch, eller i iTunes på Mac eller PC.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iBooks-appen.
  2. Trykk på Kjøpt nederst på skjermen og deretter på Lydbøker.
  3. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  4. Finn lydboken du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol . Lydboken lastes ned til enheten.

I iTunes på Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.
  4. Klikk på Lydbøker øverst til høyre i iTunes-vinduet.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn objektet du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol øverst til høyre. Lydboken lastes ned til biblioteket.

Ringetoner eller toner

Noen ringetoner og toner kan lastes ned på nytt på iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11 eller nyere. Finn ut mer om å bruke toner på iPhone, iPad eller iPod touch.

Mer om å laste ned kjøp på nytt

• Hvis du ser meldingen «Denne enheten er knyttet til en annen Apple-ID. Du kan ikke knytte denne enheten til en annen Apple-ID på [antall] dager», kan det hende du må vente med å laste ned kjøpene dine. Finn ut mer om tilknyttede enheter.
  • Sjekk om kjøpene du ser etter, er skjult. Hvis kjøpene er skjult, ser dem du kanskje ikke – selv om du har fulgt fremgangsmåten i denne artikkelen. Finn ut hvordan du kan se skjulte kjøp.
  • Hvis nedlastingen ble avbrutt, kan du finne ut hvordan du fortsetter nedlastingen.

Få hjelp med fakturering

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.