Last ned de tidligere kjøpene dine

Sangene, albumene, filmene, TV-programmene, appene, bøkene og lydbøkene du kjøper fra iTunes Store, App Store eller iBooks Store, kan lastes ned på nytt.

Før du begynner

1. Sørg for at du har den siste versjonen av iTunes og oppdater iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Logg på med Apple-ID-en du brukte til å kjøpe objektet du vil laste ned på nytt. Følg denne framgangsmåten for å se hvilken Apple-ID du brukte til å laste ned et objekt.

Hvis du er medlem av Apple Music, vises ikke objekter du laster ned for å lytte til uten nett i kjøpsoversikten din.

Hvis du bruker Familiedeling, kan du laste ned innhold som er kjøpt av andre medlemmer i familiegruppen.

Hvis du ikke får lastet ned eller ikke kan se et tidligere kjøp, kan du få hjelp.

Laste ned en sang på nytt

Du kan laste ned sanger på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac eller PC. Du kan høre på tidligere kjøpte sanger på Apple TV, men de lastes ikke ned til enheten.

På en iPhone eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Mer > Kjøpt > Musikk.
  3. Trykk på «Ikke på denne iPhone» eller «Ikke på denne iPod».
  4. Finn sangen du vil laste ned, og trykk på den.
  5. Trykk på nedlastingssymbolet  til høyre for tittelen. Sangen blir lastet ned til enheten.

På en iPad

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Trykk på Kjøpt.
  3. Trykk på «Ikke på denne iPad».
  4. Finn sangen du vil laste ned, og trykk på den.
  5. Trykk på nedlastingssymbolet  til høyre for tittelen. Sangen blir lastet ned til enheten.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Logg på med Apple-ID-en din hvis du ikke er pålogget.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt. Hvis du er medlem av en familiedelingsgruppe, ser du sannsynligvis Familiekjøp istedenfor Kjøpt.
    kjøpt-menyen i iTunesHvis du bruker Windows og ikke ser menylinjen, kan du finne ut hvordan du slår den på.
  4. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  5. Finn objektet du vil laste ned og klikk på nedlastingssymbolet   øverst i høyre hjørne. Sangen blir lastet ned til biblioteket.

På en Apple TV

Når du lytter til musikk på Apple TV, laster du den ikke ned til enheten. Følg denne framgangsmåten for å finne tidligere kjøp du kan spille av:

1. Velg Musikk eller Min musikk fra Hjem-skjermen.
  2. Marker sangen du vil lytte til.

Laste ned en film, et TV-program eller en musikkvideo på nytt

Bare filmer, TV-programmer eller musikkvideoer som du har kjøpt fra iTunes Store, kan lastes ned på nytt. Leide filmer kan ikke lastes ned på nytt.

Du kan laste ned filmer, TV-programmer og musikkvideoer på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac eller PC. Du kan se tidligere kjøpte filmer, TV-programmer eller musikkvideoer på Apple TV, men de lastes ikke ned til enheten.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på Innstillinger > Videoer og påse at Vis all videoer er på.
  2. Trykk på Videoer-appen.
  3. Trykk på Filmer, TV-programmer eller Musikkvideoer nederst på skjermen.
  4. Finn objektet du vil laste ned, og trykk på det.
  5. Trykk på nedlastingssymbolet    . Videoen blir lastet ned til enheten din.

Hvis du ikke finner et objekt under Videoer ved å følge denne framgangsmåten, laster du det ned med iTunes Store-appen:

• iPhone eller iPod touch: Trykk på iTunes Store-appen og gå til Mer > Kjøpt.
  • iPad: Trykk på iTunes Store-appen og deretter på Kjøpt.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Logg på med Apple-ID-en din hvis du ikke er pålogget.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt. Hvis du er medlem av en familiedelingsgruppe, vises sannsynligvis Familiekjøp istedenfor Kjøpt.
    kjøpt-menyen i iTunes
    Hvis du bruker Windows og ikke ser menylinjen, kan du finne ut hvordan du slår den på.
  4. Avhengig av hva du vil laste ned på nytt, klikker du på Filmer eller TV-programmer øverst i høyre hjørne i iTunes-vinduet.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn objektet du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbolet  øverst i høyre hjørne. Objektet lastes ned til biblioteket.

På en Apple TV

Når du ser på en film, et TV-program eller en musikkvideo på Apple TV, laster du ikke innholdet ned til enheten. Følg disse trinnene for å finne tidligere kjøpte filmer, TV-programmer eller musikkvideoer:

1. Velg Filmer eller TV-programmer fra Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt.
  3. Velg objektet du vil se.
  4. Velg Spill av.

Følg denne framgangsmåten for å finne en musikkvideo du har kjøpt tidligere:

1. Velg Musikk eller Min musikk fra Hjem-skjermen.
  2. Velg Musikkvideoer.
  3. Velg videoen du vil se.

Laste ned en app på nytt

Du kan laste ned apper på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac, PC eller Apple TV (4. generasjon). Du kan også laste ned noen kjøp i app på nytt.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. På en iPhone eller iPod touch: Trykk på Oppdateringer og deretter på Kjøpt.
    På en iPad: Trykk på Kjøpt.
  3. Finn appen du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbolet  . Når appen er lastet ned, kan du åpne den fra Hjem-skjermen.

På en Mac eller PC

Apper for iOS-enheter kan lastes ned på nytt i iTunes, og apper for datamaskinen i Mac App Store.

Fra iTunes

1. Åpne iTunes.
  2. Logg på med Apple-ID-en din hvis du ikke er pålogget.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt. Hvis du er medlem av en familiedelingsgruppe, vises sannsynligvis Familiekjøp istedenfor Kjøpt.
    kjøpt-menyen i iTunes
    Hvis du bruker Windows og ikke ser menylinjen, kan du finne ut hvordan du slår den på.
  4. Øverst i høyre hjørne av iTunes-vinduet klikker du på Apper.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn objektet du vil laste ned og klikk på nedlastingssymbolet  øverst i høyre hjørne. Appen lastes ned til biblioteket.

Fra Mac App Store

1. Åpne Mac App Store.
  2. Klikk på Kjøp øverst i vinduet. Her vises apper du har kjøpt.
  3. Finn appen du vil laste ned, og klikk på Installer eller Last ned til høyre for appen. Appen lastes ned til datamaskinen.

På Apple TV (4. generasjon)

1. Velg App Store på Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt.
  3. Finn og velg appen du vil laste ned på nytt.
  4. Velg Installer-symbolet   . Appen lastes ned til enheten.

Laste ned kjøp i app på nytt

Noen Kjøp i app, som spillvaluta eller tips, er forbruksvarer. Det betyr at de utløper etter som du bruker dem. Du kan bare gjenopprette kjøp som ikke er forbruksvarer. Les mer om kjøp i app.

Laste ned en bok på nytt

Bøker i iBooks kan lastes ned på nytt på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac (med OS X Mavericks eller nyere), eller i iTunes på en PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iBooks-appen.
    Hvis du bruker iBooks 3.2 eller eldre, trykker du på Butikk.
  2. Trykk på Kjøpt nederst på skjermen.
  3. Finn boken du vil laste ned, og trykk på nedlastingssymbolet  . Boken lastes ned til enheten.

På en Mac

1. Åpne iBooks.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en: Fra menylinjen øverst på dataskjermen velger du Store > Logg på.
  3. Klikk på iBooks Store.
  4. Under Snarveier til høyre i iBooks Store klikker du på Kjøpt.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn boken du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbolet   øverst i høyre hjørne. Boken blir lastet ned til biblioteket.

På en PC

1. Åpne iTunes.
  2. Logg på med Apple-ID-en din hvis du ikke er pålogget.
  3. Fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt. Hvis du er medlem av en familiedelingsgruppe, vises sannsynligvis Familiekjøp istedenfor Kjøpt.

Hvis du ikke ser menylinjen, kan du lese hvordan du slår den på.
  4. Klikk på Bøker øverst i høyre hjørne på skjermen.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn objektet du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbolet  øverst i høyre hjørne. Boken lastes ned til biblioteket.

Laste ned en lydbok på nytt

Lydbøker i iBooks kan lastes ned på nytt på en iPhone, iPad eller iPod touch (iOS 8.4 eller nyere) eller i iTunes på en Mac eller PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iBooks-appen.
  2. Fra menyen nederst på skjermen trykker du på Søk, og så søker du etter lydboken du vil laste ned.
  3. Trykk på Lydbøker.
  4. Finn lydboken du vil laste ned, og trykk på den.
  5. Trykk på nedlastingssymbolet   . Lydboken lastes ned til enheten.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Logg på med Apple-ID-en din hvis du ikke er pålogget.
  3. Klikk på iTunes Store.
  4. Søk etter lydboken du vil laste ned.
  5. Trykk på Lydbøker i listen på høyre side av vinduet.
  6. Finn lydboken du vil laste ned, og klikk på Last ned under lydboken. Lydboken lastes ned til biblioteket.

Ringetoner eller toner

Hvis du har sikkerhetskopiert disse objektene på Mac-maskinen eller PC-en, kan du synkronisere objektene til iOS-enheten. Du kan ikke laste ned disse objektene på nytt.

Finn ut hvordan du gjenoppretter manglende toner på iPhone, iPad eller iPod touch som kjører iOS 8.1.1.

Få hjelp

Hvis du ser meldingen «Denne enheten er knyttet til en annen Apple-ID. Du kan ikke knytte denne enheten til en annen Apple-ID på [tall] dager», kan det hende du må vente med å laste ned kjøpene dine. Finn ut mer om tilknyttede enheter.

Sjekk om kjøpene du ser etter, er skjult. Hvis kjøpene er skjult, er det ikke sikkert du ser dem selv om du har fulgt framgangsmåten nedenfor. Finn ut hvordan du kan se skjulte kjøp.

Se om innholdet kan lastes ned på nytt. Tidligere kjøpte objekter er sannsynligvis ikke tilgjengelige hvis de ikke lenger ligger i iTunes Store. Kontroller også om du befinner deg i et land der du kan laste ned objekter på nytt. Hvis du har endret Apple-ID-en fra ett land til et annet, kan du ikke laste ned objekter du kjøpte i det forrige landet.

Det kan hende noen av kjøpene ligger i en nedlastingskø. Finn ut hvordan du ser etter tilgjengelige nedlastinger. Du kan få alle kjøp til å lastes ned automatisk til en enhet eller datamaskinen hvis du slår på automatiske nedlastinger.

Hvis nedlastingen ble avbrutt, kan du finne ut hvordan du fortsetter nedlastingen.

Hvis du ikke finner et objekt du har kjøpt i iTunes Store, kan du rapportere et problem med objektet. Du kan rapportere et problem med et kjøp som er gjort i løpet av de siste 90 dagene. Hvis du har problemer med eldre kjøp, kontakter du iTunes Store-kundestøtten.

Når du har lastet ned kjøpene dine, bør du sikkerhetskopiere iTunes-biblioteket. Tidligere kjøp kan være utilgjengelige hvis de har blitt refundert eller ikke finnes i iTunes Store.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: