Last ned apper, musikk, filmer, TV-programmer og bøker på nytt fra App Store, iTunes Store og Apple Books

Du kan laste ned kjøpte sanger, albumer, filmer, TV-programmer, apper, bøker eller lydbøker på nytt.

Du må utføre følgende trinn for å kunne laste ned objekter du har kjøpt fra App Store, iTunes Store eller Apple Books på nytt:

Hvis du har spørsmål om fakturering og abonnementer, kan du få hjelp her. Du kan også se kjøpshistorikken din1 for å finne ut mer om tidligere kjøp.

1. Hvis du tidligere har endret land eller region for Apple-ID-en din, er det ikke sikkert at du ser alle de tidligere kjøpene dine.

Last ned apper på nytt

Du kan laste ned apper på nytt på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV.2 Du kan også laste ned noen kjøp i app på nytt.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. I App Store-appen trykker du på I dag-fanen nederst på skjermen.
  2. Trykk på Min konto-knappen eller bildet ditt øverst til høyre, og deretter på Kjøpt.
    En iPhone som viser Konto-skjermen i App Store på iOS. Kjøpt er fremhevet.
  3. Trykk på «Ikke på [enhet]».
  4. Finn appen du vil laste ned, og trykk på Last ned-knappen . Appen lastes ned til enheten. Ser du ikke en app du har kjøpt?

På Mac

1. Åpne App Store på Macen.
  2. Klikk på Min konto-knappen eller bildet ditt nederst til venstre i vinduet. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din.
  3. Finn appen du vil laste ned, og klikk på Last ned-knappen . Appen lastes ned til datamaskinen din. Ser du ikke en app du har kjøpt?
    App Store på Mac med Konto-skjermen åpen, som viser kjøpte apper.

Du må installere macOS på nytt for å kunne installere Safari, Mail, App Store, iTunes eller andre apper som følger med Mac-operativsystemet, på nytt. macOS Sierra eller nyere vises ikke i Kjøpt. Hvis du vil installere macOS på nytt, går du til Apple-menyen () > Systemvalg og klikker på Oppdatering.

Før du kan installere en app som er installert fra før, på nytt, må du flytte appen til papirkurven. Hvis appen i Kjøpt-delen av App Store fortsatt viser en Åpne-knapp i stedet for Last ned- eller Installer-knappen, velger du Butikk > Last inn siden på nytt i menyfeltet øverst på skjermen på datamaskinen din.

Hvis du vil installere oppdateringer for apper som allerede er installert, klikker på du Oppdateringer i sidepanelet til venstre. Finn ut mer om å oppdatere programvaren på Mac.

På Apple TV

1. Velg App Store på Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt.
  3. Finn og velg appen du ønsker å laste ned på nytt3.
  4. Velg Last ned-knappen . Appen lastes ned til enheten din. Ser du ikke en app du har kjøpt?

2. Du kan kanskje ikke laste ned en app på nytt på en annen enhet enn den du kjøpte den på hvis det ikke finnes en versjon for den andre enheten. Det er for eksempel ikke sikkert at du kan laste ned en app som du kjøpte for Mac, på nytt på iOS-enheten din.

3. Du kan ikke laste ned apper på nytt på Apple TV (3. generasjon eller eldre).

Last ned filmer, TV-programmer eller musikk på nytt

Du kan laste ned filmer, TV-programmer og musikk på nytt på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC.

Finn ut mer om å laste ned på nytt i iTunes Store:

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. På iPhone eller iPod touch trykker du på  Mer i menyen nederst på skjermen. Deretter trykker du på  Kjøpt. På iPad trykker du bare på  Kjøpt.
  3. Trykk på Musikk, Filmer eller TV-programmer – avhengig av hva du vil laste ned på nytt. Du må kanskje trykke på «Ikke på [enhet]» for å se alle objektene dine.
  4. Finn filmen, TV-programmet eller musikken du vil laste ned på nytt, og trykk på objektet.
  5. Trykk på Last ned-knappen til høyre for tittelen. Filmen, TV-programmet eller musikken lastes ned til enheten din. Du kan finne filmer og TV-programmer som du laster ned på nytt, i TV-appen4 eller Videoer-appen, og musikk finner du i Musikk-appen. Ser du ikke objektet du har kjøpt?
    En iPhone som viser Justice League-informasjonssiden i iTunes Store.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din.
  2. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt. Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.
    Konto-rullegardinmenyen i iTunes med Kjøpt fremhevet. Et iTunes Store-vindu vises i bakgrunnen.
  3. Avhengig av hva du vil laste ned på nytt, klikker du på Filmer, TV-programmer eller Musikk øverst i høyre hjørne i iTunes-vinduet.
    Et iTunes-vindu som viser Kjøpte filmer.
  4. Finn filmen, TV-programmet eller musikken du vil laste ned på nytt, og klikk deretter på Last ned-knappen øverst til høyre. Filmen, TV-programmet eller musikken lastes ned til iTunes-biblioteket ditt. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

På Apple TV

Når du ser en film eller et TV-program, eller når du lytter til musikk på Apple TV, laster du ikke ned det til enheten. Du finner tidligere kjøpte filmer og TV-programmer i TV-appen4, iTunes Movies-appen eller TV-programmer-appen, og musikk finner du i Musikk-appen.

4. TV-appen er bare tilgjengelig i enkelte land og regioner. Se for å finne ut om TV-appen er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Last ned bøker eller lydbøker på nytt

Bøker i Apple Books kan lastes ned på nytt på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Lydbøker i Apple Books kan lastes ned på nytt på iPhone, iPad eller iPod touch, eller i iTunes på Mac eller PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Apple Books-appen.
  2. Trykk på Min konto-knappen eller bildet ditt øverst til høyre.
  3. Avhengig av hva du vil laste ned på nytt, trykker du på Bøker eller Lydbøker under Mine kjøp.
  4. Trykk på «Ikke på [enhet]» og deretter på Alle bøker eller Alle lydbøker.
  5. Finn boken eller lydboken du vil laste ned, og trykk deretter på Last ned-knappen . Objektet lastes ned til enheten. Ser du ikke objektet du har kjøpt?
    En iPhone med Apple Books åpen på Alle bøker.

På Mac

Du kan laste ned bøker på nytt i Apple Books på Mac. For å laste ned lydbøker på nytt følger du samme fremgangsmåte i iTunes som om du laster ned filmer, TV-programmer eller musikk på nytt på Mac eller PC.

1. Åpne Apple Books. Hvis du ikke er logget på, må du logge på med Apple-ID-en din.
  2. Klikk på Nettbokhandel øverst til venstre.
  3. Klikk på Kjøpt under Snarveier til høyre i Nettbokhandel-vinduet.
    Apple Books på Mac med Nettbokhandel åpen.
  4. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
    Apple Books på Mac som viser kjøpte bøker.
  5. Finn boken du vil laste ned, og klikk på Last ned-knappen øverst til høyre. Boken lastes ned til biblioteket ditt. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Mer om å laste ned kjøp på nytt

• Du kan ikke laste ned kjøp i app på nytt fra kjøpshistorikken din, men du kan gjenopprette noen kjøp i app.
  • Hvis du ikke kan finne et objekt som du vil laste ned på nytt, kan du sjekke kjøpshistorikken din for å kontrollere at du kjøpte det med Apple-ID-en du er logget på med. Hvis ikke logger du på med en annen Apple-ID.
  • Hvis du ikke ser objekter i kjøpshistorikken din på andre Apple-ID-er, kan du sjekke om kjøpene er skjult. Hvis kjøpene er skjult, ser dem du kanskje ikke – selv om du har fulgt fremgangsmåten i denne artikkelen. Les om hvordan du kan se skjulte kjøp.
  • Hvis du ser objekter i kjøpshistorikken din, men ikke kan laste dem ned på nytt, kan du rapportere et problem.
  • Hvis nedlastingen ble avbrutt, kan du finne ut hvordan du fortsetter nedlastingen.
  • Hvis du ser meldingen «Denne enheten er knyttet til en annen Apple-ID. Du kan ikke knytte denne enheten til en annen Apple-ID på [antall] dager», kan det hende du må vente med å laste ned kjøpene dine. Finn ut mer om tilknyttede enheter.
  • Du kan bruke mobildata til å laste ned objekter på opptil 150 MB5.

5. Det kan hende at nedlastingsgrensen er høyere avhengig av land eller region og mobiloperatør.

Få hjelp med fakturering

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.