Laste ned de tidligere kjøpene dine

Sangene, albumene, filmene, TV-programmene, appene, bøkene og lydbøkene du kjøper fra iTunes Store, App Store eller iBooks Store, kan lastes ned på nytt.

Før du begynner

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iTunes, og oppdater iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Logg på med Apple-ID-en du brukte til å kjøpe objektet du vil laste ned på nytt. Følg denne framgangsmåten for å se hvilken Apple-ID du brukte til å laste ned et objekt.

Hvis du er medlem av Apple Music, vises ikke objekter du laster ned for å lytte til uten nett i kjøpsoversikten din.

Hvis du ikke får lastet ned eller ikke kan se et tidligere kjøp, kan du få hjelp.

Trinnene i denne artikkelen er for personer som ikke er medlem av noen Familiedeling-gruppe. Hvis du bruker Familiedeling, kan du finne ut hvordan du laster ned innhold kjøpt av andre familiemedlemmer.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region.

Laste ned en sang, et album eller en musikkvideo på nytt

Du kan laste ned sanger, album og musikkvideoer på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac eller PC. Du kan lytte til eller spille av tidligere kjøpte sanger, album og musikkvideoer på Apple TV, men de lastes ikke ned til enheten din.

På iPhone eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Mer > Kjøpt > Musikk.
  3. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  4. Finn sangen, albumet eller musikkvideoen du vil laste ned, og trykk på objektet.
  5. Trykk på nedlastingssymbol til høyre for tittelen. Sangen, albumet eller musikkvideoen lastes ned til enheten din.

På iPad

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Trykk på Kjøpt > Musikk.
  3. Trykk på «Ikke installert».
  4. Finn sangen, albumet eller musikkvideoen du vil laste ned, og trykk på objektet.
  5. Trykk på nedlastingssymbol til høyre for tittelen. Sangen, albumet eller musikkvideoen lastes ned til enheten din.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.
  4. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  5. Finn sangen, albumet eller musikkvideoen du vil laste ned, og klikk deretter på nedlastingssymbol øverst til høyre. Sangen, albumet eller musikkvideoen lastes ned til biblioteket ditt.

På Apple TV

Når du lytter til musikk på Apple TV, laster du den ikke ned til enheten. Følg denne framgangsmåten for å finne tidligere kjøp du kan spille av:

1. Velg Musikk eller Min musikk fra Hjem-skjermen.
  2. Finn sangen, albumet eller musikkvideoen du vil lytte til eller se på.
  3. Velg Spill av.

Laste ned filmer eller TV-programmer på nytt

Bare filmer, TV-programmer eller musikkvideoer som du har kjøpt fra iTunes Store, kan lastes ned på nytt. Leide filmer kan ikke lastes ned på nytt.

Du kan laste ned filmer og TV-programmer på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac eller PC. Du kan se tidligere kjøpte filmer eller TV-programmer på Apple TV, men de lastes ikke ned til enheten.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

På en iPhone, iPad eller iPod touch kan du laste ned filmer og TV-programmer på nytt i TV-appen (bare USA, iOS 10.2 eller nyere) eller i Videoer-appen. Du kan også laste ned objekter fra iTunes Store-appen på nytt.

TV-app

I TV-appen kan du laste ned objekter du har kjøpt fra iTunes Store på nytt.

1. Åpne TV-appen.
  2. Trykk på Bibliotek fra menyen nederst på skjermen.
  3. Trykk på Filmer eller TV-programmer – avhengig av hva du vil laste ned.
  4. Finn filmen eller TV-programmet du vil laste ned på nytt, og trykk på objektet.
  5. Trykk på . Videoen lastes ned til enheten.

Videoer-app

1. Trykk på Innstillinger > Videoer, og sørg for at Vis iTunes-kjøp er på.
  2. Lukk Innstillinger, og åpne Videoer-appen.
  3. Avhengig av hva du vil laste ned, trykker du på Filmer eller TV-programmer nederst på skjermen.
  4. Finn filmen eller TV-programmet du vil laste ned på nytt, og trykk på objektet.
  5. Trykk på nedlastingssymbol . Videoen lastes ned til enheten.

iTunes Store

Hvis du ikke finner et objekt i TV-appen eller Video-appen, kan du laste det ned fra iTunes Store-appen:

1. iPhone eller iPod touch: Trykk på iTunes Store-appen, og trykk på Mer > Kjøpt.
    iPad: Åpne iTunes Store-appen, og trykk på Kjøpt.
  2. Trykk på Filmer eller TV-programmer – avhengig av hva du vil laste ned.
  3. Finn filmen eller TV-programmet du vil laste ned på nytt, og trykk på objektet.
  4. Trykk på nedlastingssymbol . Videoen lastes ned til enheten.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.
  4. Avhengig av hva du vil laste ned, klikker du på Filmer eller TV-programmer øverst til høyre i iTunes-vinduet.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn sangen, albumet eller musikkvideoen du vil laste ned, og klikk deretter på nedlastingssymbol øverst til høyre. Filmen eller TV-programmet lastes ned til biblioteket ditt.

På Apple TV

Når du ser på en film eller et TV-program på Apple TV, laster du ikke innholdet ned til enheten. Følg denne framgangsmåten for å finne tidligere kjøpte filmer eller TV-programmer du kan spille av:

1. Velg Filmer eller TV-programmer fra Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt fra menyen øverst på skjermen.
  3. Velg objektet du vil se.
  4. Velg Spill av.

Laste ned en app på nytt

Du kan laste ned apper på nytt på iPhone, iPod touch, iPad, Mac, PC eller Apple TV (4. generasjon). Du kan også laste ned noen kjøp i app på nytt.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. På iPhone eller iPod touch: Trykk på Oppdateringer og deretter på Kjøpt.
    På iPad: Trykk på Kjøpt.
  3. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  4. Finn appen du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol . Appen lastes ned til enheten.

På en Mac eller PC

Apper for iOS-enheter kan lastes ned på nytt i iTunes, og apper for datamaskinen i Mac App Store.

I iTunes

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.
  4. Klikk på Apper øverst til høyre i iTunes-vinduet.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn objektet du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol øverst til høyre. Appen lastes ned til biblioteket ditt.

I Mac App Store

1. Åpne Mac App Store.
  2. Klikk på Kjøp øverst i vinduet.
  3. Finn appen du vil laste ned, og klikk på Installer eller Last ned til høyre for appen. Appen lastes ned til datamaskinen din.

Finn ut mer om å installere apper kjøpt fra Mac App Store på nytt.

På Apple TV (4. generasjon)

1. Velg App Store på Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt.
  3. Finn og velg appen du vil laste ned på nytt.
  4. Velg installeringssymbol . Appen lastes ned til enheten din.

Laste ned kjøp i app på nytt

Noen Kjøp i app, som spillvaluta eller tips, er forbruksvarer. Det betyr at de utløper etter hvert som du bruker dem. Du kan bare gjenopprette kjøp som ikke er forbruksvarer. Finn ut mer om kjøp i app.

Laste ned en bok på nytt

Bøker i iBooks kan lastes ned på nytt på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac (med OS X Mavericks eller nyere), eller i iTunes på en PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iBooks-appen.
    Hvis du bruker iBooks 3.2 eller eldre, trykker du på Butikk.
  2. Trykk på Kjøpt nederst på skjermen og deretter på Bøker.
  3. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  4. Finn boken du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol . Boken lastes ned til enheten.

På Mac

1. Åpne iBooks.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en: Fra menylinjen øverst på dataskjermen velger du Store > Logg på.
  3. Klikk på iBooks Store.
  4. Klikk på Kjøpt under Snarveier til høyre i iBooks Store.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn boken du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol øverst til høyre. Boken lastes ned til biblioteket ditt.

På PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din.
  3. Fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.

4. Klikk på Bøker øverst til høyre på skjermen.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn objektet du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol øverst til høyre. Boken lastes ned til biblioteket ditt.

Laste ned en lydbok på nytt

Lydbøker i iBooks kan lastes ned på nytt på iPhone, iPad eller iPod touch (iOS 8.4 eller nyere) eller i iTunes på Mac eller PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iBooks-appen.
    Hvis du bruker iBooks 3.2 eller eldre, trykker du på Butikk.
  2. Trykk på Kjøpt nederst på skjermen og deretter på Lydbøker.
  3. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  4. Finn lydboken du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol . Lydboken lastes ned til enheten.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.
  4. Klikk på Lydbøker øverst til høyre i iTunes-vinduet.
  5. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  6. Finn objektet du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol øverst til høyre. Appen lastes ned til biblioteket ditt.

Ringetoner eller toner

Hvis du har sikkerhetskopiert disse objektene på Mac-maskinen eller PC-en, kan du synkronisere objektene til iOS-enheten. Du kan ikke laste ned disse objektene på nytt.

Les om hvordan du gjenoppretter manglende toner på iPhone, iPad eller iPod touch som kjører iOS 8.1.1.

Få hjelp

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.