Last ned apper, musikk, filmer, TV-programmer og bøker på nytt

Finn objektet i kjøpene dine, og last det ned på enheten din på nytt. Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke ser objektene i kjøpene dine.

Før du begynner

Hvis du har spørsmål om fakturering, betalinger eller abonnementer, kan du få hjelp. Du kan også se kjøpshistorikken din for å finne ut mer om tidligere kjøp.

Last ned apper på nytt

iPhone, iPad og Apple Watch som viser lister over apper med nedlastingsknappen ved siden av seg.

Spill du spiller med et Apple Arcade-abonnement, vises ikke i kjøpene dine. For å laste ned et spill fra Apple Arcade på nytt, søker du etter spillet og laster det ned igjen.

Slik laster du ned apper på nytt på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. I App Store-appen trykker du på I dag-fanen nederst på skjermen.
  2. Trykk på påloggingsknappen  eller på bildet av deg øverst på skjermen. Logg på med den samme Apple-ID-en som du opprinnelig brukte til å kjøpe objektet.
  3. Trykk på Kjøpt.
    Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på Mine kjøp eller velger navnet til et familiemedlem for å se innholdet de har kjøpt.
  4. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  5. Finn appen du vil laste ned, og trykk deretter på last ned-knappen Ser du ikke en app du har kjøpt?

Slik laster du ned apper på nytt på Mac

1. Åpne App Store på Macen.
  2. Klikk på påloggingsknappen  eller på bildet ditt på sidepanelet. Logg på med den samme Apple-ID-en som du opprinnelig brukte til å kjøpe objektet.
  3. Finn appen du vil laste ned.
    Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem ved siden av «Kjøpt av» for å se kjøpene deres.
  4. Klikk på last ned-knappen  for appen. Ser du ikke en app du har kjøpt?

Slik laster du ned apper på nytt på Apple Watch

1. Åpne App Store på Apple Watch.
  2. Rull helt ned til bunnen, trykk på  Konto og trykk deretter på Kjøpt.
    Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på Mine kjøp eller velger navnet til et familiemedlem for å se innholdet de har kjøpt.
  3. Finn appen du vil laste ned, og trykk deretter på last ned-knappen Ser du ikke en app du har kjøpt?

Slik laster du ned apper på nytt på Apple TV

1. Velg App Store på Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt.
    Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem for å se kjøpene deres.
  3. Finn og velg appen du vil laste ned på nytt.
  4. Velg last ned-knappen . Ser du ikke en app du har kjøpt?

Du kan ikke laste ned apper på nytt på Apple TV (3. generasjon eller eldre).

Last ned musikk på nytt

iPhone og Mac som viser kjøpt musikk som kan lastes ned på nytt, inkludert sanger av Ed Sheeran og Brittany Howard.

Hvis du har et Apple Music-abonnement, vises ikke objekter som du laster ned for lytting uten nett, i kjøpshistorikken for iTunes Store. Du kan slå på Synkroniser bibliotek for å få tilgang til musikkbiblioteket og musikk du har lastet ned fra Apple Music, på alle enhetene dine.

Slik laster du ned musikk på nytt på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen. Logg på med den samme Apple-ID-en som du opprinnelig brukte til å kjøpe objektet.
  2. På iPhone eller iPod touch trykker du på  Mer på menyen nederst på skjermen, og deretter trykker du på  Kjøpt. På iPad trykker du bare på  Kjøpt.
  3. Trykk på Musikk øverst på skjermen.
    Hvis du bruker Familiedeling og vil se innhold som et familiemedlem har kjøpt, trykker du på navnet til familiemedlemmet.
  4. Finn musikken du vil laste ned på nytt, og trykk på den.
  5. Klikk på last ned-knappen  for sangen eller albumet. Du kan finne musikken i Musikk-appen. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Slik laster du ned musikk på nytt på Mac

1. Åpne Musikk-appen. Logg på med den samme Apple-ID-en som du opprinnelig brukte til å kjøpe objektet.
  2. På menylinjen øverst på dataskjermen velger du Konto > Kjøpt.
    Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.
  3. Finn musikken du vil laste ned på nytt.
    Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene deres.
  4. Klikk på last ned-knappen  for albumet eller sangen. Du kan finne musikken i Musikk-appen. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Slik laster du ned musikk på nytt i iTunes for Windows

1. Åpne iTunes. Logg på med den samme Apple-ID-en som du opprinnelig brukte til å kjøpe objektet.
  2. Fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.
    Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.
  3. Velg musikk på menyen i øvre venstre hjørne i iTunes-vinduet.
  4. Finn musikken du vil laste ned på nytt.
    Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene deres.
  5. Klikk på last ned-knappen  for albumet eller sangen. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Lytt til musikken din på andre enheter

Du kan synkronisere musikk fra iPhone til Apple Watch.

På Apple TV, Android-enheter med mer kan du slå på Synkroniser bibliotek for å lytte til alle sanger fra Apple Music eller musikkbiblioteket ditt.

Last ned filmer og TV-programmer på nytt

iPhone og Mac som viser kjøpte filmer som kan lastes ned på nytt, inkludert Free Solo.

Du ser ikke Apple TV-kanaler blant kjøpene dine. For å laste ned episoder eller filmer fra en Apple TV-kanal på nytt, søker du etter dem i Apple TV-appen og laster dem ned på nytt.

Når du leier en film, kan du kun laste den ned til én enhet av gangen

Slik laster du ned filmer og TV-programmer på nytt på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen. Logg på med den samme Apple-ID-en som du opprinnelig brukte til å kjøpe objektet.
  2. På iPhone eller iPod touch trykker du på  Mer på menyen nederst på skjermen, og deretter trykker du på  Kjøpt. På iPad trykker du bare på  Kjøpt.
  3. Øverst på skjermen trykker du på Filmer eller på TV-programmer.
    Hvis du bruker Familiedeling og vil se innhold som et familiemedlem har kjøpt, trykker du på navnet til familiemedlemmet.
  4. Finn filmen eller TV-programmet du vil laste ned på nytt, og trykk på objektet.
  5. Klikk på last ned-knappen  for tittelen. Når nedlastingen er fullført, finner du filmen eller TV-programmet i Apple TV-appen. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Slik laster du ned filmer og TV-programmer på nytt på Mac

1. Åpne Apple TV-appen. Logg på med den samme Apple-ID-en som du opprinnelig brukte til å kjøpe objektet.
  2. Fra menylinjen øverst i vinduet velger du Konto > Kjøpt.
  3. Finn filmen eller TV-programmet du vil laste ned på nytt.
    Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene deres.
  4. Klikk på last ned-knappen  for objektet. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Slik laster du ned filmer og TV-programmer på nytt i iTunes for Windows

1. Åpne iTunes. Logg på med den samme Apple-ID-en som du opprinnelig brukte til å kjøpe objektet.
  2. Fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.
    Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.
  3. Klikk på Filmer eller TV-programmer øverst i hjørnet i iTunes-vinduet.
    Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene deres.
  4. Finn filmen eller TV-programmet du vil laste ned på nytt, og klikk deretter på last ned-knappen  for objektet. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Last ned filmer og TV-programmer på nytt på andre enheter

På andre enheter, som smart-TV-er, strømmer du filmer og TV-programmer, så du trenger ikke å laste dem ned på nytt. For å strømme tidligere kjøp åpner du Apple TV-appen og finner biblioteket ditt.

Last ned bøker eller lydbøker på nytt

iPhone og Mac som viser kjøpte bøker som kan lastes ned på nytt, inkludert Dare to Lead.

Hvis du ser en melding som sier at en lydbok ikke lenger kan kjøpes på Apple Books, er det to ting du kan prøve på:

• Hvis du har kjøpt objektet tidligere, følger du fremgangsmåten nedenfor for å laste den ned på nytt uten å måtte betale for den igjen.
  • Hvis du aldri har kjøpt objektet, søker du etter en oppdatert versjon av samme lydbok i nettbokhandelen.

Slik laster du ned bøker og lydbøker på nytt på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Apple Books-appen og trykk på Leses nå nederst på skjermen.
  2. Trykk på påloggingsknappen  eller på bildet av deg øverst til høyre på skjermen. Logg på med den samme Apple-ID-en som du opprinnelig brukte til å kjøpe objektet.
  3. Under Mine kjøp trykker du på enten Bøker eller Lydbøker.
    Hvis du bruker Familiedeling, kan du trykke på navnet til et familiemedlem for å se kjøpene deres.
  4. Trykk på «Ikke på [enhet]» og deretter på Alle bøker eller Alle lydbøker.
  5. Finn boken eller lydboken du vil laste ned, og trykk på last ned-knappen Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Slik laster du ned bøker og lydbøker på nytt på Mac

1. Åpne Apple Books. Logg på med den samme Apple-ID-en som du opprinnelig brukte til å kjøpe objektet.
  2. Klikk på Nettbokhandel.
  3. Klikk på Kjøpt under Snarveier.
    Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene deres.
  4. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  5. Finn boken du vil laste ned, og klikk deretter på last ned-knappen  i hjørnet. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Få lydbøker på andre enheter

Du kan legge til lydbøker fra iPhone på Apple Watch.

På PC bruker du iTunes for Windows til å laste ned lydbøker på nytt. Følg samme fremgangsmåte som du bruker for å laste ned musikk på nytt, men velg Lydbøker i det øvre hjørnet i Kjøp-fanen.

Mer om å laste ned på nytt

Hvis du ikke ser objektet du vil laste ned på nytt

Hvis det oppstår problemer når du laster ned på nytt

Slik laster du ned andre objekter på nytt

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.