Last ned apper, musikk, filmer, TV-programmer og bøker på nytt fra iTunes Store, iBooks Store og App Store

Du kan laste ned kjøpte sanger, albumer, filmer, TV-programmer, apper, bøker eller lydbøker på nytt.

Før du kan laste ned objekter du har kjøpt fra iTunes Store, App Store eller iBooks Store på nytt:

Hvis du har spørsmål om fakturering og abonnementer, kan du få hjelp her. Du kan også se kjøpshistorikken din1 for å finne ut mer om tidligere kjøp.

1 Hvis du tidligere har endret land eller region til Apple-ID-en din, er det ikke sikkert at du ser alle de tidligere kjøpene dine.

Last ned apper på nytt

Du kan laste ned apper på nytt på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV.2 Du kan også laste ned noen kjøp i app på nytt.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. I App Store-appen trykker du på I dag-fanen nederst på skjermen.
  2. Trykk på sirkel med blå mann mot hvit bakgrunn eller på bildet ditt øverst til høyre, og trykk så på Kjøpt.
  3. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  4. Finn appen du vil laste ned, og trykk på blå sky med pil som peker nedover . Appen lastes ned til enheten. Ser du ikke en app du har kjøpt?

På Mac

1. Åpne App Store på Mac-maskinen.
  2. Klikk på Kjøpt øverst i vinduet.
  3. Finn appen du vil laste ned, og klikk på Installer eller Last ned til høyre for appen. Appen lastes ned til datamaskinen din. Ser du ikke en app du har kjøpt?

Du må installere macOS på nytt for å kunne installere Safari, Mail, App Store eller andre apper som følger med Mac-operativsystemet, på nytt. macOS Sierra eller nyere vises ikke i Kjøpt-fanen. I stedet bruker du søkefeltet øverst til høyre for å finne og åpne App Store-siden for den aktuelle macOS-versjonen.

Før du kan installere en app som er installert fra før på nytt, må du flytte appen til papirkurven. Hvis du fortsatt ser en Åpne-knapp i stedet for en Last ned- eller Installer-knapp på Kjøpt-fanen, velger du Butikk > Last inn siden på nytt i menylinjen.

For å installere oppdateringer for apper som er installert fra før, bruker du i stedet Oppdateringer-fanen. Finn ut mer om å oppdatere programvaren på Mac.

På Apple TV

1. Velg App Store på Hjem-skjermen.
  2. Velg Kjøpt.
  3. Finn og velg appen du ønsker å laste ned på nytt3.
  4. Velg installeringssymbol . Appen lastes ned til enheten din. Ser du ikke en app du har kjøpt?

2 Det er ikke sikkert at du kan laste ned en app på nytt på en annen enhet enn den du kjøpte den på hvis det ikke finnes en versjon for den andre enheten. Det er for eksempel ikke sikkert at du kan laste ned en app som du kjøpte for Mac, på nytt på iOS-enheten din.

3 Du kan ikke laste ned apper på nytt på Apple TV (3. generasjon eller eldre).

Last ned filmer, TV-programmer eller musikk på nytt

Du kan laste ned filmer, TV-programmer og musikk på nytt på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC.

Finn ut mer om å laste ned på nytt i iTunes Store:

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. På iPhone eller iPod touch trykker du på Mer > Kjøpt nederst på skjermen. På iPad trykker du bare på Kjøpt.
  3. Avhengig av hva du vil laste ned på nytt, trykker du på Musikk, Filmer eller TV-programmer, og deretter trykker du på «Ikke på denne [enheten].»
  4. Finn filmen, TV-programmet eller musikken du vil laste ned på nytt, og trykk på objektet.
  5. Trykk på nedlastingssymbol til høyre for tittelen. Filmen, TV-programmet eller musikken lastes ned til enheten din. Du kan finne filmer og TV-programmer som du laster ned på nytt i TV-appen4 eller Videoer-appen, og musikk finner du i Musikk-appen. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din.
  2. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt. Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.
  3. Avhengig av hva du vil laste ned på nytt, klikker du på Filmer, TV-programmer eller Musikk øverst i høyre hjørne i iTunes-vinduet.
  4. Finn filmen, TV-programmet eller musikken du vil laste ned på nytt, og klikk deretter på nedlastingssymbol øverst til høyre. Filmen, TV-programmet eller musikken lastes ned til iTunes-biblioteket ditt. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

På Apple TV

Når du ser en film eller et TV-program, eller når du lytter til musikk på Apple TV, laster du ikke ned det til enheten. Du finner tidligere kjøpte filmer og TV-programmer i TV-appen4, iTunes Movies-appen eller TV-programmer-appen, og musikk finner du i Musikk-appen.

4 TV-appen er bare tilgjengelig i enkelte land og regioner. Se for å finne ut om TV-appen er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Last ned bøker eller lydbøker på nytt

Bøker i iBooks kan lastes ned på nytt på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Lydbøker i iBooks kan lastes ned på nytt på iPhone, iPad eller iPod touch, eller i iTunes på Mac eller PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iBooks-appen.
  2. Trykk på Kjøpt nederst på skjermen, og trykk deretter på Bøker eller Lydbøker, avhengig av hva du vil laste ned på nytt.
  3. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».
  4. Finn boken eller lydboken du vil laste ned, og trykk deretter på nedlastingssymbol . Objektet lastes ned til enheten. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

På Mac

Du kan laste ned bøker på nytt i iBooks på Mac. For å laste ned lydbøker på nytt, følger du samme fremgangsmåte i iTunes som om du laster ned filmer, TV-programmer eller musikk på nytt på Mac eller PC.

1. Åpne iBooks. Hvis du ikke er logget på, må du logge på med Apple-ID-en din.
  2. Klikk på iBooks Store.
  3. Klikk på Kjøpt under Snarveier til høyre i iBooks Store.
  4. Klikk på «Ikke i mitt bibliotek» for å se kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
  5. Finn boken du vil laste ned, og klikk på nedlastingssymbol øverst til høyre. Boken lastes ned til iBooks-biblioteket. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Mer om å laste ned kjøp på nytt

• Du kan ikke laste ned kjøp i app på nytt fra kjøpshistorikken din, men du kan gjenopprette noen kjøp i app.
  • Hvis du ikke kan finne et objekt som du vil laste ned på nytt, kan du sjekke kjøpshistorikken din for å kontrollere at du kjøpte det med Apple-ID-en du er logget på med. Hvis ikke logger du på med en annen Apple-ID.
  • Hvis du ikke ser objekter i kjøpshistorikken din på andre Apple-ID-er, kan du sjekke om kjøpene er skjult. Hvis kjøpene er skjult, ser dem du kanskje ikke – selv om du har fulgt fremgangsmåten i denne artikkelen. Les om hvordan du kan se skjulte kjøp.
  • Hvis du ser objekter i kjøpshistorikken din, men du kan ikke laste dem ned på nytt, kan du rapportere et problem.
  • Hvis nedlastingen ble avbrutt, kan du finne ut hvordan du fortsetter nedlastingen.
  • Hvis du ser meldingen «Denne enheten er knyttet til en annen Apple-ID. Du kan ikke knytte denne enheten til en annen Apple-ID på [antall] dager», kan det hende du må vente med å laste ned kjøpene dine. Finn ut mer om tilknyttede enheter.
  • Du kan bruke mobildata til å laste ned objekter på opptil 150 MB5.

5 Det kan hende at nedlastingsgrensen er høyere avhengig av land eller region, og mobiloperatør.

Få hjelp med fakturering

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.