Last ned eller overfør iTunes Store-kjøp på nytt fra en iPhone, iPad eller iPod touch til en datamaskin

Hvis du har kjøpt objekter fra iTunes Store og bare har arkivert dem på en iOS-enhet eller iPod, kan du overføre dem til hvilken som helst datamaskin som er autorisert med Apple-ID-en din.

Den enkleste måten å legge til eldre iTunes Store-kjøp på iOS-enheten din er å laste dem ned på nytt fra iTunes i skyen.

Du kan også overføre kjøp fra enheten din til datamaskinen.

Overfør kjøp til datamaskinen

Før du kan overføre kjøpene dine, må du kontrollere at datamaskinen er autorisert med samme Apple-ID som du brukte til å foreta kjøpene. Les om hvordan du autoriserer datamaskin ved hjelp av iTunes.

Hvis du har kjøpt innhold fra iTunes Store på enheten med flere Apple-ID-er, må du autorisere datamaskinen for hver ID.

Slik overfører du kjøp fra enheten til en datamaskin:

1. Koble enheten til datamaskinen. Vent til enhetssymbolet vises i iTunes.
  2. Mac: Velg Fil > Enheter > Overfør kjøp fra «[navn på enheten]» fra menylinjen øverst på skjermen.
    Windows: Hold nede tastene Kontroll og B på tastaturet for å åpne menylinjen i iTunes, og velg så Fil > Enheter > Overfør kjøp fra «[navn på enheten]». Finn ut mer om menyer i iTunes for Windows.

​​Denne funksjonen virker bare for innhold som er kjøpt fra iTunes Store. Objekter du har importert fra lyd-CD-er eller fått fra andre steder, vil ikke bli kopiert fra enheten til iTunes-biblioteket. Men alle podcastene fra Podcaster-appen og kopier av alle PDF-filene, bøkene og lydbøkene fra iBooks-appen på enheten overføres til datamaskinen. Finn ut hvordan du overfører mediefiler til iTunes-biblioteket.

I iOS 9 eller nyere kan ikke apper synkronisere eller overføre til iTunes via Overfør kjøp. Hvis du vil laste ned apper til iTunes-biblioteket, må du slå på Automatiske nedlastinger for iTunes-kjøpene dine. Du kan også laste ned tidligere kjøp.

Finn ut mer

Finn ut hvordan du flytter musikken din til en ny datamaskin.

En merknad om opphavsrett

iTunes-programvaren kan brukes til å reprodusere materiale. Den er lisensiert til deg kun for reproduksjon av materiale som ikke er opphavsrettslig beskyttet, materiale du har opphavsrett til, eller materiale du har fullmakt eller lovlig tillatelse til å reprodusere. Hvis du er usikker på om du har rett til å kopiere materiale, må du ta kontakt med en juridisk rådgiver. Se Tjenestevilkårene for iTunes Store for å finne mer informasjon.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: