Last ned eller overfør iTunes Store-kjøp på nytt fra en iPhone, iPad eller iPod touch til en datamaskin

Hvis du kjøpte objekter fra iTunes Store på iPhone, iPad eller iPod, kan du overføre dem til en datamaskin som er autorisert med din Apple-ID.

Laste ned kjøp på nytt

Logg på iTunes på datamaskinen med Apple-ID-en du brukte da du kjøpte objektene på iPhone, iPad eller iPod og last ned tidligere kjøp.

Du kan også overføre kjøp fra enheten din til datamaskinen med iTunes.

Overføre kjøp

Før du kan overføre kjøpene dine, må du kontrollere at datamaskinen er autorisert med samme Apple-ID som du brukte til å foreta kjøpene. Les om hvordan du autoriserer datamaskinen ved hjelp av iTunes.

Hvis innholdet du ønsker å overføre ble kjøpt med flere Apple-ID-er, må du autorisere datamaskinen for hver enkelt av disse.

Følg denne fremgangsmåten for å overføre kjøp fra enheten til en datamaskin:

1. Koble enheten til datamaskinen. Vent til enhetssymbolet vises øverst til venstre i iTunes.
  2. Velg Fil > Enheter > Overfør kjøp fra «[enhetsnavn]» fra menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet.
    Hvis du bruker Windows og ikke ser menylinjen, kan du lese hvordan du slår den på.

​​Denne funksjonen virker bare for innhold som er kjøpt fra iTunes Store. Objekter som du importerer fra lyd-CD-er eller får fra andre kilder vil ikke overføres fra enheten til iTunes-biblioteket. Men alle podkastene fra Podkaster-appen og kopier av alle PDF-filene, bøkene og lydbøkene fra iBooks-appen på enheten overføres til datamaskinen. Les mer om hvordan du overfører mediefiler til iTunes-biblioteket.

Med iOS 9 og nyere vil ikke apper synkronisere eller overføre til iTunes ved å bruke Overfør kjøp. Hvis du vil laste ned apper til iTunes-biblioteket, må du slå på Automatiske nedlastinger for iTunes-kjøp. Du kan også laste ned tidligere kjøp.

Les mer

Les mer om hvordan du flytter musikken din til en ny datamaskin.

Merknad om opphavsrett

iTunes-programvare kan bli brukt til å reprodusere materiale. Den er lisensiert til deg kun for reproduksjon av materiale som ikke er opphavsrettslig beskyttet, materiale du har opphavsrett til, eller materiale du har fullmakt eller lovlig tillatelse til å reprodusere. Hvis du er usikker på om du har rett til å kopiere materiale, må du ta kontakt med en juridisk rådgiver. Se Tjenestevilkårene for iTunes Store for å finne mer informasjon.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: