Legg til, endre eller fjern Apple-ID-betalingsmåter

Administrer betalingsinformasjonen du og familien din bruker for App Store, iCloud, Apple Music med mer. Når du endrer betalingsinformasjonen din, oppdateres den automatisk for alle appene og tjenestene du bruker med Apple-ID-en din.

Endre, legg til eller fjern en betalingsmåte

Du kan redigere betalingsinformasjonen din i Innstillinger på iPhone eller iPad, eller i App Store på Mac.

Endre betalingsmåter

Slik endrer du betalingsmåten på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på Betaling og levering. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.
  4. Herfra kan du gjøre følgende:
    iPhone som viser betalingsmåter, inkludert Apple-ID-saldo og kredittkort
    • Legg til en betalingsmåte: Trykk på Legg til betalingsmåte.
    • Oppdater en betalingsmåte: Trykk på betalingsmåten og rediger informasjonen. Du må kanskje skrive inn sikkerhetskoden som du finner på baksiden av kreditt- eller debetkortet ditt. Hvis du bruker kortet med Apple Pay, går du til Lommebok-appen for å redigere kortinformasjonen.
    • Fjern en betalingsmetode: Trykk på Rediger, trykk på den røde Slett-knappen, og trykk deretter på Fjern. Hvis du har en ubetalt saldo, har abonnementer som inkluderer et iCloud-lagringsabonnement, eller du bruker kjøpsdeling, kan du ikke fjerne alle betalingsmåter. Finn ut hvordan du fjerner alle betalingsmåter.
    • Endre rekkefølgen på betalingsmåtene dine: Trykk på Rediger og bruk deretter endre rekkefølge-symbolet .*

Slik endrer du betalingsmåte på en Mac

1. Åpne App Store på Macen.
  2. Klikk på navnet ditt eller Logg på-knappen nederst på sidepanelet.
  3. Klikk på Vis informasjon.
  4. Klikk på Administrer betalinger ved siden av Betalingsinformasjon. (Hvis du bruker en eldre versjon av macOS, klikker du på Rediger ved siden av Betalingstype.) Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.
  5. Herfra kan du gjøre følgende:
    App Store på Mac som viser siden Administrer betalinger, hvor du kan redigere, endre rekkefølgen på, legge til eller fjerne betalingsmåter.
    • Oppdatere en betalingsmåte: Klikk på Rediger ved siden av betalingsmåten. Du må kanskje skrive inn sikkerhetskoden som du finner på baksiden av kreditt- eller debetkortet ditt.
    • Legg til en betalingsmåte: Klikk på Legg til betaling.
    • Fjerne en betalingsmåte: Klikk på Rediger ved siden av betalingsmåten, og klikk deretter på Fjern. Hvis du har en ubetalt saldo, har abonnementer som inkluderer et iCloud-lagringsabonnement, eller du bruker kjøpsdeling, kan du ikke fjerne alle betalingsmåter. Finn ut hvordan du fjerner alle betalingsmåter.
    • Endre rekkefølgen på betalingsmåtene: Hold pekeren over en betalingsmåte, og bruk endre rekkefølge-symbolet .*

Hvis du ikke har en Apple-enhet

Har du ikke en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac? For å endre betalingsmåten din bruker du iTunes på Windows-PC-en eller Apple Music-appen på Android-enheten.

Få hjelp med andre faktureringsproblemer

*Apple prøver å belaste betalingsmåtene dine fra toppen til bunnen. Du kan ikke endre rekkefølgen Apple-ID-saldoen belastes i.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.