Kompatibilitet mellom filsystemene Xsan og StorNext

Finn ut hvilke versjoner av StorNext som kan brukes med Xsan i macOS.

StorNext-kompatibilitet i macOS

Følgende diagram viser hvilke StorNext-klienter som kan brukes med en macOS Xsan MDC, og hvilke macOS Xsan-klienter som kan brukes med en StorNext MDC.

macOS-versjon

StorNext 7.1.x

StorNext 7.0.x

StorNext 6.4.x

StorNext 6.0.x til 6.3.x

macOS 13

macOS 12

macOS 11

macOS 10.12 til 10.15

Noen eldre StorNext-versjoner er kanskje ikke lenger kompatible eller tilgjengelige. Gå til brukerstøttenettstedet til Quantum for mer informasjon.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.